Konu: Boyacı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2016, 13:52   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Boyacı

Boyacı ustası her cephe ve dar, geniş alana uygun kullanılabilecek boya fırçaları, rulo ve geniş renk yelpazesi ile evinizi şenlendirmek istiyor. Zaman ilerledikçe duvardaki boyalarda matlaşmaya başlar ve bir kere boyandıktan sonra boyadaki canlılık genelde 3-4 yıl sürebilmektedir. Kullanım hataları bu süreyi ne kadar azaltacak olsa da yeni nesil boya türleri ile açıkları kapatmaya devam ediyoruz.

boyacı ustası olarak ustalarımız duvarları inceleyecek ve en mükemmel duracak türdeki boyayı sizin seçtiğiniz renkten ödün vermeden duvara işlemeye başlayacaktır. Fakat verim alınmak isteniyorsa ön hazırlık şarttır. Pürüzlü bir duvara direk boya sürme ile işlemler asla başlamamalı. Astarlama ile düz hale getirilir, zımpara ile küçük pürüzler ortadan kaldırılır ve boyamaya sonrasında geçilir. Boyacı evinizdeki tesisatları korumaya alacak ve kirlenmesine izin vermeyecektir. Örneğin petekleri ele alırsak, beyaz renkteki bu kapalı devre sistemlerinin yerleştirildiği duvar maviye boyanmak isteniyorsa petek ve duvar arasındaki kısma girebilecek genişlikte rulo kullanılmalıdır. Bazen düz fırça kullanarak peteklerin de maviye boyanması gibi hatalar yapan başka firmalara karşı dikkatli olmanızı öneriyoruz.

Boyacı ustası olarak zamandan tasarruf etmek ister misiniz? Gün içinde boyaların tamamen kurumasını istiyorsanız akrilik türünü önerebiliriz. 30 dakika içinde kurur ve arzu edilirse 6 saat sonrasında yeniden boyamaya geçilebilir. Ev, iş yeri ve kapalı alanlarla beraber dış cepheleri boyamaya ve kaliteyi sunmaya devam ediyoruz. www.boyaciustasi.name
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla