Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2016, 14:50   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Dünyanın En Geniş Gezi Rehberi



Kesinlikle Gezilip Görülmesi Gereken Yerler

Dünyada gezilip görülmesi gereken tüm noktaları sokak sokak araştırdık ve sizler için bir araya getirdik. Gezi rehberine bakmadan ve kendinize gezi programları oluşturmadan kesinlikle turistik seyahatlere çıkmayın. Çünkü şehirde hem kesinlikle görülmesi gereken yerleri atlayabilirsiniz hem de mekanlar arasında uzun mesafelerden ulaşım sağlayarak gezi programını sarkıtabilirsiniz.

Geldim Gezdim Gördüm

Bu tür sorunları ortadan kaldırmak için Ankara gezilecek yerler ve görülecek yerlerde dünyanın öbür ucundaki noktalara kadar geniş bir gezi rehberi hazırladık. Oldukça fazla işinize yarayacak olan bu bilgiler ile tatillerinizi ve kültürel gezilerinizi rahat bir şekilde tamamlar ve oldukça da keyifli bir gezi programı oluşturmuş olursunuz.

Diyelim ki tek hayaliniz Amsterdam’a gitmek ve burada günlerce kalarak bu şehrin tüm tarihi, doğal ve kültürel alanlarını gezip görmek. Fakat yolculuktan önce kesinlikle Amsterdam’da nerede kalınır sorusunun cevabını bulmak zorundasınız. Yoksa tatiliniz biraz sorunlu geçer ve günlerce kendinize uygun kalacak bir yer aramakla geçebilir. Sizin için Amsterdam’ın tüm konaklama mekanlarını fiyatları ve sundukları hizmetler ile beraber araştırdık.

Dünyanın En Geniş Gezi Rehberi

Dünyanın dört bir noktasında gezilip görülecek ve son derece de keyifli zaman geçirilecek o kadar nokta var ki saymakla bitmez. Fakat Barcelona kesinlikle gezilip görülmesi gereken yerlerin başında gelmelidir. İtalya’nın bu en önemli ve tarihi kenti İtalya Gezilecek Yerler ile daha farklı ve daha keyif verici noktalarını seçer ve kendinize oldukça güzel İtalya programı oluşturabilirsiniz.
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla