Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2016, 19:56   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Beylikdüzü boyacı ustası

Beylikdüzü boyacı ustası olarak 10 yıldan fazla içinde olduğumuz bu sektörde çok fazla tecrübe edindik ve duvar türlerinden, hangi boyanın daha mantılı ve göze hoş geleceğini anlayabiliyoruz. Amatör boya firmaları bazen pürüzlü duvara olduğu gibi boyayı sürmek ile başlayabiliyor ve ne kadar uygulama yaparlarsa yapsınlar o pürüz hiçbir zaman gitmez. Çünkü ilk başta 1-2 tane farklı işlemden geçirilmesi şarttır.

Beylikdüzü boyacı olarak hasar görmüş duvardaki izleri yok etmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi çivi izleri, sert cisimlerin duvarlara çarpması, tablolar, saat, çerçeve asılması gibi oluşumlardan sonra duvar bir hayli pürüzlü gözükebilir. Fakat hep bu şekilde kalacak değildir. Çivi içlerini kapatacak maddeler, duvardaki kırılan yüzeyleri onaracak ve hiç hasar olmamış gibi eski haline getirecek çözümler firmamızda sunulmaktadır. Tüm bunları birkaç gün içinde çalışma büyüklüğü ile evinize yansıtabiliriz. beylikdüzü boyacı ustası ofisimizden bizlere ulaşın ve bizleri seçin. Yeteri kadar boya kullanalım ve gereksiz yere evinizde kat ve kat üst üste gelecek şekilde denemeler yapmayalım. Bir boyacı ustası her zaman duvarı inceleyerek ne kadar boyanın yeterli olacağını tahmin edebilir. Hata yapılmadığı taktirde yeniden boyama ihtiyacı da hissedilmez. Örneğin, ucuz düz fırça kullanıyorsa bu kılların duvara yapışması ihtimalini bile düşünmeli, kaliteli fırça kullanmaya özen göstermelidir.

Beylikdüzü boyacı ustası duvardaki dökülmelere ve deformasyonlara karşı alınabilecek en kaliteli çözümleri sunuyor. Boyamaya her zaman köşe başları ve rulonun giremeyeceği bölgelerden başlarız ve ardından rulo ile boyanarak bir odayı 1 saat gibi zamanda tamamlayabiliriz. Sonraki odalar derken maksimum ortalama bir daire 1-2 günde işlemleri bitirilebilir. www.beylikduzuboyaci.com
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla