Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2016, 21:17   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Tuvalet açma

tuvalet açma görüntülü ve kırmadan içten başlamak üzere ne kadar ileri düzeyde oluşum meydana gelse ve aksaklıklar sizlerden daha çok artık gider içlerini parçalama sürecine bile taşınsa onlara en iyi tekniklerimiz ile yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yetkili personelimiz ile yeni bir beton kırmak veya fayansın altına bakmak, sonrasında gideri dıştan parçalayarak temizlememize gerek yoktur. Daha pratik ve zamandan da biraz tasarruf edebileceğimiz tekniklerimiz ve bilgisayarlı sistemlerimiz çok daha elverişlidir.
Tuvalet tıkanıklığı nasıl açılır ile 45 dakikaya bile kalmadan tuvalet sifonundan akan suyun birkaç saniye sonra gidemediği vakalara tam çözüm getirebiliriz. Yemek artıkları veya tuvaleti sırf normal amacı ile kullansanız bile karşınızda zamanla böyle durumlar oluşabilir. En kötüsü ise adeta parça parça bir bölümü oradan ayırmakta olan çeşitli açıcıları deneyerek verim almayı beklemenizdir. Bilirsiniz, tuvalete yaklaşık 1-2 çay bardağı kadar toz olanından dökersiniz ve sifonu çekmeniz ile biraz köpürür. Elbette gidemeyecek ve orada kalacaktır. O andan itibaren pompa ile açmayı denersiniz ve ilerlerken birkaç saat veya gün içinde küçük rahatlamalar görürsünüz. Yalnız sonra tuvaletlerin kullanımı o açılan atık içindeki gediklerinde doldurulmasını sağlayacaktır.
Tuvalet açma ile atıklardan tamamen kurtulmanız için en iyi cihazları getirdik. Kalıcılık gereği tespit edilen sorunlu gider içlerinde ne kadar aşırı miktarda yoğunluk olsa da onları açmak için sizlere kanal açıcı (elektrikli robot cihaz) tavsiyemizi yenilemek istiyoruz. Tuvalet Tıkanıklığı Nasıl Açılır 49 ? Robotla Tuvalet Açma
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla