Konu: Oto servis
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2016, 19:19   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Oto servis



Otomobillerde Periyodik Bakımın Önemi

Günümüzde araç sayısı hızla artış göstermektedir. Özellikle büyük kentlerde araç sayısı oldukça fazladır. Kullandığınız aracın periyodik bakımları çok önemli bir husustur. Periyodik bakımı yapılmayan araçlarda sorun riski oldukça yüksektir. https://www.servisever.com/ firması olarak aracınızın periyodik bakımını yaparken olabilecek sorunların giderilmesinde önüne geçilmektedir. Periyodik bakım olarak yılda en az bir defa bakım yapılmalıdır. Bakım esnasında motor yağı filtresi, hava filtresi, polen filtresi temizliği ve bakımı da yapılmaktadır.

Otomobillerde Ağır Bakım Durumları

Periyodik bakım haricinde ağır bakım olarak triger kayışı balata fren değişimi yapılmaktadır ve işçiliği ağır işlemlerdir. Bu bakımların yapılması ileride oluşabilecek maddi sıkıntıların önüne geçmek için çok önemlidir. Periyodik bakım yapılmamış araçlarda oto tamir olasılığı çok yüksektir. Periyodik bakım esnasında ileride otomobilin çıkarabileceği aksaklıklarda önlenmektedir. Periyodik bakımınızı yaptırdığınızda gerek görüldüğü takdirde ağır bakım işlemlerini de yaptırmalısınız. Ağır bakım gereken durumlarda işlem yaptırmadığınız durumda aracınızda ileride çok büyük sıkıntılar çıkarılmasına sebep vermiş olursunuz.

Periyodik Bakım Fırsatları

Aracınıza periyodik bakım yaptırdığınızda aslında oto servis hizmetlerini ve bütçenizde oluşabilecek büyük kayıpları önlemiş olursunuz. Periyodik bakım genel acıdan aracınızın tüm sistemini ve düzeneklerini temizletmek ve bakımını yaptırmak demektir. Yağı temizlenmiş filtreleri temizlenmiş bir aracın sorun çıkarma ihtimali sıfıra indirmek demektir. Periyodik bakımı yapılan araçlarda ileride oluşabilecek büyük aksaklıkları önüne de geçmiş olursunuz.

servisever.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla