Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2016, 00:37   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Called İd Sistemleri ve Telefonla Müşteri Tanıma

Called id sistemi anlam olarak karşıdan arayan kişinin kimlik bilgisini sunmaktadır. İlk defa 2005 yılında kullanılmaya başlanmıştır Called id sistemleri. Bu sistemi satın almak istiyorsanız. 444 9 023 veya Atılım Yazılım - Aybit, Adisyon Programı, Güzellik Merkezi Programı adresinden bize ulaşabilirsiniz. Caller İd cihazlarının çeşitleri şunlardır CID601, CID602, CID604, cidshow Cidv5A, Vrx-2 hatlı,Vrx-4 hatlı olarak bulabilirsiniz.
Called id sistemi paket servis takip yazılımı olarakta adlandırılır. Özellikle çok pratik bir şekilde sipariş alma sistemidir. Siparişi onayladığınızda yazıcıdan adisyonlara sahip olunabilir.
Kafe ve fastfood lar için müşteri tanımlamaları paket servis hızlı satış işlemleri şube otomasyonları olarak kullanabilinir.
Tüpçüler için telefonla müşteri tanımlama otomatik sipariş alma ve satma yöntemlerinde kullanılmaktadır. Çağrı yönetimi, telefonla sipariş sistemleri için, profesyonel çözümler. Abone tanıma ve telefonla sipariş sistemleri. Çaldır kapat sistemi. Santral, Çağrı merkezi, GSM - Sabit telefon terminali (FCT) Market, bakkal ve diğer firmalar için müşteri tanımlama yöntemleri amacıyla kullanılmaktadır.
Çağrı merkezlerinde özel amaçlı yazılım uygulaması mevcuttur. Called id sistemi özel amaçlı desteklere sahip en gelişmiş ve kullanımı kolay en güvenilir sistemdir. Telefondan gelen çağrıları Called id sistemi ile programa ilişkin kayıtları kontrol eder. Arayan kimin olduğunu belirtmesi amacıyla işletmeyi aradığı anda müşteri yeni sipariş fişi açılır. Eğer telefon sistemi kaydı bulunmuyor ise yeni kayıtlar yapılarak yeni kayıtlar oluşturulur.
Açılan pencerelerde müşteri isteklerine göre adisyon oluşturularak gerektiğinde müşteri sipariş verirken her sipariş kayıtlarında kolaylık sağlanmış olur. Paket olarak sipariş işlemini gerçekleştiren işletmeler hatalı adres kayıtlarına son verilmiş olacaktır.
Motorcu geri dönmeden adres bilgisi doğru olduğu için anlık olarak ürün teslimini sağlamaktadır. Özel notlar tutabilerek arama anında bu notlar görülebilmektedir. Sipariş Hattı 444 9 023

Web Sitemiz: Aybit - Tüp Su Abone Takip Programı
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla