Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Şubat 2016, 01:57   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Online Koçluk Eğitimi

Önce internet, sonra akıllı telefonlar hayatımızın tam merkezine inanılmaz bir giriş yaptı. Biletlerimizi internetten alıyor, kitapları telefonumuzdan okuyor, neredeyse bütün alışverişimizi internetten yapıyoruz. İnternetsiz yapamaz bir hale geldik. Günümüzde bilgi her an ulaşılabilir mesafede. Bu bilgiyi işlemek ve içselleştirmenin yanında, bireysel farkındalıklar önem kazandı. Madem bilgi bir kaç saniye içinde ulaşılabilir bir durumda, her alanda farkındalık sağlayan kişisel gelişim de ulaşılabilir olmalı. Ulaşılabilirliğin yanında, gerçek bir öğrenme için, bu eğitimler etkileşimli ve uygulamalı olmalı

Kişisel Gelişim Online, bu alandaki boşluğu doldurmak ve hayatımızı kolaylaştırmak için 2011 yılında kuruldu. İnternet ortamında ve etkileşimli eğitimler tüm öğrenciler tarafından çok sevildi. 4 yıl içinde Kanada'dan Avustralya'ya 30'dan fazla ülkeden ve Edirne'den Ardahan'a 81 ilden binlerce kişi, eğitimlerimize seminerlerimize yada seanslarımıza çok kolay bir şekilde katıldı.

2013 yılında, kurumsal koçluk yaptığımız firmaların, aldıkları kurum içi eğitimlerden memnuniyet oranlarının düşük olması sebebi ile, kurumsal eğitimleri, Online koçluk eğitimi, NLP, Hipnoz ve Kuantumu kullanarak, keyifli, öğretici ve herkesi kapsayan bir hale getirdik.

Sektördeki bütün olumsuzlukları, olumlu hale getirmek için, Uzmanlarımız ile, eğitimleri yeniden tasarlayarak, gerek interaktif online, gerek yüz yüze, eğitimler vererek, dokunduğumuz herkesten tam puan alarak yolumuza devam ediyoruz.

Web Sitemiz: Kişisel Gelişim Online | Kişisel gelişim her yerde!
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla