Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2016, 12:13   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Videowall Kiralama Şirketi



Viva Teknik Teknoloji Kiralama Hizmetleri
İşimizi gerçekten severek yapıyoruz.

Viva Teknik 2009 yılından günümüze kadar Görüntü ve Ses sistemleri Kiralama sektöründe hizmet veren bir firmadır. Bu süreçte edinmiş olduğu tecrübe ile çalıştığımız ve çalışacağımız müşterilerimiz bizim için önemlidir. Çünkü; Herşeyden önce;

Çözüm odaklı

Bahane değil çözüm üretiyoruz. Farklı firmanın montajlarını aynı anda yürütürken, çeşitli birçok sorunla karşılaşıyoruz. Ancak bu sorunların neden çözülemeyeceğine dair bahaneler aramaktansa, bu sorunların nasıl çözüleceği üzerine yoğunlaşıyoruz. Bu yüzden de, işimizi yürütürken “bahaneler” değil “çözümler” üretiyoruz.

Disiplinli ve programlı çalışıyoruz Hizmet verdiğiniz sektör her ne olursa olsun, çalışma şartlarınız ne şekilde düzenlenirse düzenlensin; eğer o alanda başarılı olmak istiyorsanız mutlaka belli programlar çerçevesinde disiplinli bir şekilde çalışılması gerektiğine inanıyoruz. Sorumluluğunu aldığımız her Görüntü Ses Sistemi montajı ve kiralama hizmetlerinde Organizasyondan 1 gün önce teslim ederek akabinde oluşabilecek teknik sorunlar için destek veriyoruz. Karlıova Bilişim Görüntü ve Ses Sistemleri olarak Bizi daha yakından tanıdığınızda neden “farklı” olduğumuzu çok daha iyi anlayabilirsiniz.

Site: Videowall Kiralama

vivateknik.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla