Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Şubat 2016, 18:45   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Koş Fred Koş Hemen Oyna




Gelişimlerine önem verdiğiniz çocuklarınız aynı zamanda sanal dünyaya da oldukça meraklılar. Bu neden ile hazırlanmış olan sitemiz, onların gelişimlerinde olumlu etkiler yaratacak özel oyunların derlendiği bir yapıdadır. Koş Fred Koş oyunu güncel oyunlar içinde tüm çocukların severek ve isteyerek oynadığı harika bir PC oyunudur. Bu özel oyun ile zamanlarını eğlenerek ve öğrenerek geçirebilirler.
Etkili bir kullanıma sahip olan sitemiz, sanal dünyanın zararlarından onları korur, seçilmiş özel oyunlar ile gelişimlerine de katkı sağlar. Bu neden ile dünyanın en güzel oyunları da sitemizde yerini almıştır. Her zaman onların güzel ve farklı zaman geçirmesi için sitemiz hizmet sunmaktadır. Etkileyici sonuçları hızlı şekilde alabileceğiniz bu oyunlara onlar da bayılacak.
Yenilikçi bir yapı ve özel seçimler ile hazırlanmış olan sitemizde, erkek ve kız çocuklarının değişken beklentilerine göre de oyunlar yer almaktadır. Özellikle giysi giydirme oyunları ve moda tarzı oyunlar kız çocuklarının son dönemde en fazla ilgi duyduğu oyunlardır. Bu şekilde gelecekte onlar için farklı ve özel bir dünya yaratmanız da mümkün oluyor.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla