Konu: Astro Haber
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Şubat 2016, 00:50   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Astro Haber



Gerçek hayatta olduğu gibi, internette de astroloji, parapsikoloji gibi konuları sömüren, kötü niyetli bir çokları var. Ancak doğru, dürüst, güvenilir, sağlam kaynaklardan ve uzman kişilerden astroloji, fal, burç, kehanet haberleri almak istiyorsanız, doğru yerdesiniz.

Anasayfa | ASTROHABER - GELECEĞİN GAZETESİ, ünlü Medyum Tufan Tufan yönetimindeki tecrübeli kadrosu ile her gün saat başı yenilenen astroloji, fal, burç, kehanet haberleri, gelecek yorumları, büyü, sihir, tılsım, cinler alemi, astral seyahat gibi konulardaki içeriği ile sizi bekliyor.

Astroloğunuzdan burç burç güncel yorumlar, gelecekte sizi neler beklediğine dair kehanetler ve yorumlar, ruhsal sorunlarınızın çözümlerine dair bilgiler günlük hayatınızda size yol gösterecek.

Hanımlar! Hem ****fizik konularda, hem de fal, burçlar ve magazin konularında güvenilir ve doyurucu haberler almak istiyorsanız; hem de duygusal hayatınızda, ilişkinizde yaşadığınız sorunlara ****fizik çözümler arıyorsanız bu site tam size göre.

Burçlara inanıyor, günlük burç yorumunuzu okumadan evden çıkmıyor, yıldız haritanızın sizin için ne söylediğine bakmadan iş yapmıyor, kararlar almıyorsanız, Anasayfa | ASTROHABER - GELECEĞİN GAZETESİ tam sizin için.

Burçların çeşitli özellikleri, burçlar arasındaki uyumlar, ilişkiler, haftalık, aylık burç yorumları, astrolojiye, yıldız haritalarına dair bilinmeyenler...

Büyü ve sihir, tılsımlar hakkında en gizemli bilgiler, her türlü günlük soruna ve derde yönelik çözüm önerileri, cinler alemi ve görünmeyen varlıklara dair en ürpertici detaylar, hiç bir yerde okuyamayacağınız, safsata ve saçmalıktan uzak, %100 bilimsel ve her biri kutsal kitaplarca, din alimlerince doğruluğu desteklenmiş bilgiler.

UFO'lar ve uzaylılar, dünya dışı varlıklar, gizemli ziyaretçilerimiz ve bizlerle ilişkileri hakkında şoke edici bilgiler, fotoğraflar ve video görüntüleri.

Özel haberleriyle, görüntülü röportajları, Medyum Tufan Tufan ile canlı Periscope yayınları, soru-cevaplar, o an canlı kehanetler ve anlık bilgiler...

Hepsi her gün, saat başı yenilenen haberleri ile Geleceğin Gazetesi www.astrohaber.web.tr'de.
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla