Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Şubat 2016, 21:52   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart İnstagram takipçi ve beğeni hilesi

Web site adresi: http://www.instahilecim.com/
Web site konusu: İnstagram takipçi beğeni hilesi

İnstagram Dünya'da ve ülkemizde en çok kullanılan sosyal araçlardan bir tanesidir. Ünlü simalardan, firmalara, bireysel kullanıcılara kadar pek çok kişinin instagram hesabı vardır. Hatta bazı kişiler facebook hesaplarını kapatarak sadece instagram ile ilgilenebilmektedir. İnstagramda herkes istediği paylaşımı istediği kategoriye yönelik olarak yapmakta, o kategori ile ilgilenenlerin beğenisini alabilmektedir. Şöyle ki güzel bir arabanın resmini çekerek #car #araba gibi etiketlerle paylaşan kişi araba meraklıların beğenisini ve takibini alabilir.



İnstagram bireysel kullanımın dışında ticari anlamda da birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Ayakkbaı, çanta, makyaj malzemeleri gibi ürünler instagram üzerinden satışa çıkartılabilmektedir. Ancak bu tarz hesapların daha fazla olabilmesi için hesabın prestijli big hesap olması gerekmektedir. Yani instagram takipçisi az olan hesaplara pek te güven duyulamayabilir. Bunun için instagram hesabınızı arttırmak adına instagram takipçi hilesi kullanmanız sizin adınıza fayda sağlayacaktır

Takipçi hilesinin yanı sıra hesap prestijinin artması için hesapta paylaşılanların fazla kişiler tarafından beğenilmesi gerekir. Hesabınızda paylaştığınız kısa video ve fotoğraflarınızın ya da ürün resimlerinizin daha fazla kişiler tarafından beğenilmesini isterseniz instagram beğeni hilesi kullanabilirsiniz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla