Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mart 2016, 21:38   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart oteller, butik oteller, villalar ve günlük kiralık daireler



Gittiğiniz herhangi bir yerin güzelliklerine hayran mı kaldınız geri dönmek istemiyor musunuz, dilediğiniz yer de istediğiniz kadar ve her bütçeye uygun şekilde en ucuz otellerden, villalardan günlük kiralık dairelere, kiralık kalacak yerler wiflap.com adresinde. Her zaman linki ziyaret ederek bütçenize uygun şekilde kalacak yerler bulabilir ve şehrin güzelliklerine tanıklık etmeye devam edebilirsiniz.

İş seyahatindesiniz ya da çıkacaksınız kalacak yer aramak wiflap.com uygulamasını telefonunuza indirmeniz yeterli. Sonrasını hiç dert etmeyin artık otel, villa, günlük kiralık daireler içinden dilediğinizde yerinizi ayırtabilir konforlu, güvenli ve en uygun şekilde kalabilirsiniz. İster Tayland’ da günlük kiralık villa arıyor olun ister Bodrum’da yazlık villa arayın, dilediğiniz otellerden, villalardan, dairelerden yararlanabilir sorunsuz ve güvenli bir şekilde rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.
Mekan sahipleri ile direk iletişime geçebilir veya konaklama sonrasında yorumlarla konaklamanız hakkındaki düşüncelerini herkesle paylaşabilirsiniz.
Tatil ya da iş seyahatleriniz de artık rahatlıkla her yerde en uygun şekilde kalacak yer bulabilir evinizin tadında oteller, butik oteller, villalar ve günlük kiralık daireler ile rahatınıza bakabilirsiniz.

Web Sitemiz: https://www.wiflap.com/
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla