Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mart 2016, 23:25   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Kompozit ahşap ürünleri

1974 yılından beri faaliyet gösteren ARLINE markası; tarım, orman ve bahçe makineleri sektöründe hizmet veren Arslan Motor bünyesinde yapılandırılmış ve geliştirilmiştir. ARLINE markası, her türlü KOMPOZİT AHŞAP ÜRÜNÜ’nü üretmekte ve pazarlamaktadır. Kompozit malzemeden üretilen ahşap ürünler, homojen ve özel formülasyonu ile kullanıcısına, ahşap sistemlerinin kullanıldığı bir çok alanda yüksek peformanslı kullanımı ile ekonomik, uzun ömürlü ve estetik sonuçlar sunmaktadır.
Arslan Motor’un sektördeki 40 yıllık deneyimi, müşterilerine sağladığı güven ve satış sonrası süresiz destek ilkesi ARLINE markasının da en temel prensipleri arasında yer aldığı için piyasada sahip olduğu bu güçlü konumu edinmiştir.
ARLINE markası müşterilerine doğru, dürüst ve kaliteli ürün sunmanın yıllar boyu sürecek bir dostluğun ilk adımı olduğunun bilincindedir. Her türlü ihtiyaç ve beğeniye uygun son teknoloji ile üretilen birinci sınıf kaliteli ürün yelpazesini ekonomik fiyatlarla kullanıcısıyla buluşturmayı amaçlayan Arslan Tic. Ltd. Şirketi; gerek Arslan Motor olarak, gerek ARLINE olarak ödenen her kuruşun karşılığını sonuna kadar vermeyi amaçlamakta ve müşteri memnuniyetini iş prensiplerinin en üst sırasına koymaktadır.

balıkesir, pergola, ahşap kompozit, cephe kaplama arline

Web Sitemiz: Esenli Ahşap Kompozit
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla