Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2016, 19:33   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Orko Lazer Güzellik Salonu Ekipmanları



Orko Lazer Güzellik Salonu Ekipmanları

Orko Lazer güzellik salonlarının kurulumlarını yapmakta olan bir firmadır. Bu firma bir güzellik salonunda kullanılabilecek her türlü malzemeyi içerir. Zaten Orko Lazer’ in ana prensibi üstün hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyeti odaklı; üretim ve pazarlama anlayışıdır. Dolayısı ile müşterilerin isteklerini, teknolojik gelişmeleri göz önünde bulundurarak hemen adapte olur ve istenilen hizmeti sunar.

Orko Lazer Hizmetleri

Orko Lazer kaliteye oldukça önem vermektedir. Güzellik salonlarının her türlü ihtiyacına cevap verebilecek ürün yelpazesine sahiptir. Güzellikle ilgili birçok alandan gerekli ekipmanı sağlamaktadır. Bu cihazlar; cilt bakım cihazları, epilasyon cihazları, Dövme silme cihazları, kalıcı makyaj cihazları, Radyo frekans cihazları, salon ekipmanları ve zayıflama cihazlarıdır. Görüldüğü üzere her alanda cihaz temini sağlayabilen Orko Lazer, sadece ürün çeşitliliğine değil kalite ve hijyene de oldukça önem vermektedir. Hastanelere, Medikal estetik merkezlerine, Tıp Merkezlerine ve birçok kuruma cihaz temini sağlamaktadır.

Orko Lazer Güvencesi

Orko lazer’ in yeniliğe ve gelişime oldukça önem verdiğini belirtmiştik. Ayrıca oldukça hızlı ekipman sağlayan bu firma kaliteye fazlası ile önem vermektedir. Ürünleri için teknik servis imkanı sağlamakta ve garanti imkanı vermektedir. Dolayısı ile Orko Lazer cihazlarını aldığınız da içiniz rahat olabilir; çünkü en ufak bir problem de firmaya ulaşabilir ve sorunlarınız için destek isteyebiliriz. İşte o noktada Orko Lazer her zaman cihazlarının arkasında duracak ve size karşı hizmetinin güvenilirliğini sürdürecektir.

Site: www.orkolazer.com

orkolazer.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla