Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mart 2016, 22:40   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Atasoy depolama hizmetleri

Web site adresi: Depocum.gen.tr
Web site konusu: Ev eşyası depolama - Ofis eşyası depolama - Fuar malzemeleri depolama

Fazla ofis malzemem var nerede saklayabilirim? Fazla ev eşyam var nerede saklayabilirim? Gibi sorularınızı kendinize yük etmeyin. Fazla ev eşyanız veya fazla ofis eşyalarınız var ise bu eşyalarınızı depocum.gen.tr yetkilileri adresinizden teslim alarak 7/24 güvenlik sistemleriyle korunan, rutubetsiz ortamlarda sigortalı bir şekilde korumaktadır. Bu açıdan eşya depolama konusunda müşterilerine profesyonel hizmetler sunmaktadır.



Eşya depolama hizmeti 1991 yılından bu yana depocum.gen.tr 'nin en önemli, birincil vazifelerindendir. Yurtdışına çıkacaksanız veya evinizi kentsel dönüşüm için verdiyseniz eşyalarınız eşya depolama firmaları arasında yer alan depocum.gen.tr ile korunacak, muhafaza edilecektir. Sadece ev için değil ev eşyası depolama haricinde ofis, arşiv, fuar malzemeleri depolama konusunda da uzman olan depocum.gen.tr den mükemmel sigortalı bir hizmet alabilirsiniz.

Eşya depolama fiyatları günden güne değişkenlik gösterebilmektedir. Ancak bu fiyatlar öyle gözünüzü çok ta korkutmasın. Eşyalarınızın güvenle, 7/24 güvenlikli ortamlar, rutubetsiz ortamlarda, dönem dönem havalandırılarak temiz bir şekilde korunacağı için tüm bu faktörlera göre eşya depolama fiyatı çok ta fazla değildir. Uygun fiyatlı eşya depolama hizmeti için depocum.gen.tr 'yi seçebilirsiniz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla