Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2016, 15:53   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Beton vibratörleri

Web site adresi: Kucukoglumakine.com.tr
Web site konusu: Beton vibratörleri, Perdah makinaları, Kompaktör makinaları, Betoniyet makinaları

Merhabalar. Küçükoğlu makine 1997 yılından bu yana hafif inşaat makinaları konusunda profesyonel Ar-ge çalışmalarıyla büyümüş, kalitesiyle sektöründe lider oluşumlardan bir tanesi haline gelmiştir. Türkiye'de İstanbul, Osmaniye ve İzmir bölge müdürlükleri ve yurt çapındaki iki bayisiyle müşterilerine satış ve servis hizmeti sunmaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı anlayış sergileyerek hizmet sunan küçükoğlu makina, hafif iş, inşaat makineleri sektöründe yaygın servis ağına sahip bir firmadır. Ürün grupları arasında beton vibratörü, beton vibratör motor, hortum yedek parçaları, kompaktörler, derz ile asfalt kesme kainaları, perdah makinaları, demir kesme ve demir bükme makinaları gibi farklı model ve yapıda çok çeşit makina üretimi bulunmaktadır.



Küçükoğlu makinenin elektrikli perdah makinası kapalı çalışma ortamlarındaki beton perdah işlemlerine uygun olarak tasarlanmış makinalardır. Kapalı alanlarda elektrikli perdah makinası ile çalışmak güvenilirdir. Egzoz dumanından etkilenmemek için tasarlanan perdah makinaları, normalden daha az gürültü ile ayrıca çevre dostudur. Bu makinalar üç fazlı elektrik ile çalışmaktadır. Dengeli tasarımı, sağlam yapısı ile diğer makinaların birçoğundan daha fazla işleve sahiptir. Bakımı, taşınması ve kullanımı kolay makinalardır.

Beton vibratörü ve perdah makinasının yanı sıra ayrıca kucukoglumakine.com.tr üzerinden

1-) Betoniyer makinası
2-) Kompaktör makinası

Gibi birçok ürün de bulabilir, güvenilir bir şekilde temin ederek, kucukoglumakine.com.tr 'nin yüzü gülen memnun müşterileri arasında yerinizi alabilirsiniz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla