Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2016, 23:07   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Köşe koltuk takımları

Son yıllarda mobilya seçimlerinde köşe koltuk takımları ilk tercihler arasında yer almaktadır. Köşe koltuk, modellerine göre fonksiyonel oluşu ve rahat kullanımıyla beğenilmektedir.

Her mekana rahatlıkla uyum sağlayabilecek ölçülerde tasarlanan köşe takımları; dar mekanlarınızı daha iyi değerlendirmenizi sağlayacaktır. Gelişen teknolojiye birlikte, yeni yapılarda odaların daha dar yapıldığı dönemde köşe koltuk takımlarına rağbet gittikçe artmaktadır. Bu sebeple mobilya firmaları ve koltuk üreticileri, üretim çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırmaktadırlar. Dikkat çekici, iddialı, özgün ve stil sahibi köşe koltuk modellerini hemen hemen her firma da görebilmekteyiz. Saraylı Mobilya'nın köşe koltuk modelleriyle rahatlık ve tarzı birlikte yakalayacaksınız. Eviniz hiç olmadığı kadar ilgi çekecek. Yataklı ve sandıklı köşe koltuk takımları ile hem siz, hem misafirleriniz rahat ederken fonksiyonel bazası ise ihtiyacınıza göre depolama alanı oluşturarak yaşam alanınızı ferahlatır. Bazen keskin, bazen yumuşak hatlarda olan köşe koltuk modelleri, farklı kumaş kombinasyonları ahşabın birlikteliği ile sizin ve sevdikleriniz için sıcak ve samimi alanlar yaratıyor. Köşe koltuk takımlarında kullanılan kumaşlar hava alabilen ve kolay temizlenen tür seçilmelidir.

Köşe koltuk takımları temizliği ve bakımı hakkında bilmemiz gerekenler nelerdir? Köşe koltuk takımlarımızın daha uzun ömürlü olabilmeleri için iskeleti ahşap gürgen kullanılmalıdır. Aynı zamanda, kullanılan sünger yüksek yoğunluklu ve konforlu sünger olmalıdır. Kumaşlarımız E1 kalitesinde son trend kaliteli kumaşlardan seçilmeli, makinede veya elde yıkamalara karşı dayanıklı olmalıdır. El ile temizleme durumunda tarafımızdan hediye edilen özel temizleme solüsyonları ve ılık su kullanılmalıdır. Çamaşır suyu veya katkılı madde içeren temizleyiciler kesinlikle kullanılmamalıdır.

Sade ve şık çizgilerle özgün evler düşleyenler Saraylı Mobilya'nın tasarım harikası köşe koltuk takımları ile buluşuyor. En güzel ve en konforlu köşe koltuk modelleri için

TIKLAYINIZ! www.saraylimobilya.com.tr
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla