Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mart 2016, 21:10   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Dövme Silme Fiyatları



Dövme Silme Fiyatı: Kalıcı dövmeleri İz bırakmadan Çıkaran Bio Organics Marka Dövme Silme, Dövme Çıkarma Kremi ile Kalıcı Dövmelerinizi tamamen silebilirsiniz.

Makine ile yapılmış Renkli Kalıcı Dövmeler ile, El yapımı dövmeleri iz bırakmadan silmede Etkilidir. Dövme Silme Fiyatları 2016

Makine Dövmesi Silme Kremi: Makine ile Dövmeci tarafından yapılan ve Mürekkep kullanılarak yapılan Dövmeleri silmek için kullanılır

El Dövmesi Silme Kremi: El ile yapılan Makine kullanılmayan ve mürekkebe sigara külü , plastik külü gibi maddeler katılarak yapılan Dövmeleri silmek için kullanılır.

10 Cm den Küçük Dövmeler İçin 50 ml Krem Yeterlidir.
10 Cm den Büyük Dolgulu Dövmeler için 100 ml Krem Yeterlidir.

Dövme Silme fiyatı, 50 ml krem 140 TL

Dövme Silme Fiyatları, 100 ml Krem 230 TL dir.

Garantili bir Ürün olup; Klinik Testleri 2012 Yılında Yapılmıştır.

Mürekkep kullanmadan sadece plastik külü, Sigara Külü ile yapılan Dövmeler de “El yapımı Dövmeler için” olan krem tercih edilmelidir.

Dövmeniz Rotring Mürekkep ile , Çini Mürekkebi ile, ya da Kalem Mürekkebi gibi Mürekkepler kullanılarak yapılmış ise Kullanabilirsiniz. El ile ya da Makine ile yapılan dövmeler de Güvenle kullanılabilir.

Kremin cildi yakma, Kızarıklık yapma gibi etkileri yoktur.
Cildi tahriş etmez. Krem Cilt altında bulunan mürekkebi yumuşatarak dağıtır, dağılan özelliğini yitiren mürekkep cilt tarafından gözeneklerden dışarı atılır.

Bio Organics Dövme Silme Çıkarma Kremi , Günde İki kez kullanılır. En az Sekiz saat ara ile uygulanabilir.

Sabah ve Akşam şeklinde iki kez Dövme olan bölgeye uygulanır. Dövme olan bölgeye kremi sürmeden önce Cilt sıcak su ile yıkanır yumuşatılır, Sıcak su etkisi ile açılan gözenekler sayesinde Uygulanan krem daha hızlı emilir.

Cilde bir kaç dakika masaj yapılarak yedirilen krem Set içerisinde bulunan Temizleme mendili ile ciltten arındırılır.

Orta kalitede bir mürekkep ile yapılmış dövmelerde 7- 8 gün içinde Mürekkep yumuşar, yumuşayan mürekkep soluklaşarak ciltten atılmaya başlar. Yumuşama süresi ile birlikte Toplamda 17- 18 gün içinde tamamen silinmiş olur ve geriye hiç bir iz Pigment kalmaz.

Kalıcı dövme Nasıl Silinir ?

Renkli Kalıcı Dövmeler Dövme Silme dövme çıkarma kremi le silinebilir. TCA isimli Asit ile silinebilir ve Hastanelerde Lazer Tedavisi ile Dövme çıkarılabilir. Dövme Silme Fiyatları Sitede bulunabilir. Ankara Dövme Silme Fiyatları ve İstanbul Dövme Silme fiyatları Sitemizde detaylı olarak okunabilir.

Web Sitemiz: Dövme Silme Fiyatı | Dövme Silme Fiyatları
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla