Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2016, 23:04   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Bayan estetik cerrah neden tercih edilir?



Bayanların özel istek ve inançları sebebiyle daha çok bayana estetik cerrah tercih ettiğini söyleyebiliriz. Bunun yanında bayanların kendilerini daha çok anlayabildiği için yine kadın estetik cerrahlar tercih ettiği de bir gerçektir.

Türkiye’de plastik cerrahinin fazlaca geliştiğini belirten uzmanlar bunun nedenleri arasında ülkemizdeki cerrahların Avrupa’daki birçok yeniliği yakından takip etmesi ve bilimsel çalışmalara ağırlık verdiği belirtiliyor. Bunun yanında yabancı hastalar da Türk plastik cerrahlarını tercih etmeye devam etmektedir.

Bayan estetik cerrah neden tercih edilir konusunda ise birbirinden güzel örnekler veriliyor. Kadın estetik cerrahlarının erkeklere göre daha çok duygularını kullandıkları ve kadın hastaların da çok rahat bir şekilde strese girmeden bayan estetik cerrahlarını tercih ettiği belirtilmektedir. Aslında bu durum sadece ülkemizde geçerli değildir. Tüm dünyada da kadın cerrahlar daha çok tercih edilmektedir.

Kadın hastalar, kadın cerrahlara karşı görüşmelerini sürdürürken kolaylıkla empati yapabildiklerini ve kendilerini bir kadın cerrahın yanında çok daha rahat hissettikleri belirtilmiştir. Ayrıca erkek hastaların da bu konuda kadın plastik cerrah tercih ettiğini söyleyebiliriz. Uzman araştırmacıların tıp dalında bayan estetik cerrahlarından övgüyle bahsetmesinin nedeni de budur.

Bayan estetik cerrah neden tercih edilir konusunda ayrıca bayan cerrahların olaya duygusal yönden yaklaşması sayesinde çok daha başarılı olabildiği de belirtiliyor. Hastalarına karşı adeta bir psikolojik yaklaşımda bulunabilen bayan estetik cerrahlar çok daha fazla güven aşıladığı için hem kadın hem de erkek hastalar tarafından fazlasıyla tercih ediliyor. Plastik cerrahi konusunda erkek mi yoksa bayan plastik cerrahi mi gibi bir soruya da bu açıklamalardan sonra rahatlıkla kadın estetik cerrah yanıtı verilebilmektedir.

Hepimizin bildiği üzere kadınların duygusal açıdan çok daha olumlu davranışlar sergilediği bir gerçek. Bu durum aynı zamanda estetik cerrahi operasyonlarına da yansıtıldığı için, ortaya çıkan sonuçlar daha güzel olabiliyor. Bayan plastik cerrah neden tercih edilir sorusuna verilen cevaplar bu şekildedir ve yapılan araştırmalarla da desteklenmektedir. Sizler de kadın ya da erkek hasta fark etmeksizin, bayan estetik cerrahları tercih ederek bu şekilde başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Web Sitemiz: Op. Dr. Belma Şahin - Estetik Ve Plastik Cerrahi
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla