Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2016, 05:27   #1
Seomaster
Keyifli~Üye
 
Seomaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10 Aralık 2015
Mesajlar: 98
Seomaster is on a distinguished road
Puanlar: 739, Seviye: 1
Puanlar: 739, Seviye: 1 Puanlar: 739, Seviye: 1 Puanlar: 739, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart Malta'da Dil Eğitimi Fırsatı

Site adresi: http://www.maltaegitimfuari.com
Açılış Tarihi: 1 Yıl 8 Ay
Kullanılan Yazılım:Wordpress
Tanıtım Yazısı:
Malta'da Dil Eğitimi Fırsatı
İngilizce, dünyada en çok aranan ve tercih edilen bir dildir. İngilizceyi yalnızca yazı dili ile öğrenmek yetersiz kalmakta esas olarak konuşarak daha kalıcı olmaktadır. Malta, İngilizceyi verimli bir şekilde öğrenmek için doğru bir tercihtir. İklimin verdiği bir karakteristik özellik olarak sayacak olursak sıcak insanlar sayesinde yabancılık çekilmemekte ve kolay arkadaşlık kurularak İngilizce daha hızlı ve kalıcı olarak öğrenilmektedir.
Malta dil okulları , İngilizce eğitim sistemini farklı birçok dil okulu seçenekleri ile sizlere sunmaktadır. Seçeceğiniz dil okulu ile ilgili sizlerin en doğru tercihleri yapabilmesi için uzman kadromuzla yardımcı oluyoruz. Dil okulu çeşitliliği ile birlikte bu okulların fiyatlandırmaları ve eğitim programları hakkında da sizleri aydınlatıyoruz.
Yaz aylarını İngilizce öğrenerek verimli bir hale dönüştürmek isteyenler için de Malta yaz okulları sizlerin dil gelişimini desteklemekte ve birbirinden çok farklı alternatifleriyle sizlere hizmet sunmaktadır. Yurtdışı dil öğrenimi hakkında karar vermeden önce bizler doğru adres olduğumuzu temin ederiz. Malta'nın eğitim sistemi ile birlikte öğrenmek istedikleriniz haricinde diğer konular hakkında da (kültürel ve sosyal hayat gibi) sağlıklı bilgiye erişebilmeniz ve sahip olduğumuz güvenilir bilgileri sizlerle paylaşabilmemiz için bizlerle iletişime geçiniz.
Seomaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla