Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2016, 13:14   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Esans İşlevleri Nelerdir

Doğada bulunan bitki, çiçek gibi canlılardan elde edilen sıvıların çeşitli işlemlerden geçirilmesinin ardından kullanılabilir duruma getirilmesi esans sıvısının nasıl elde edildiğini açık ve net bir biçimde ifade etmekte. Çeşitli aşamalardan geçen bu sıvıların ortamlara girildiğinde harika kokmanızı sağlayacak bir kokuyu da beraberinde getirdiğini söylemek mümkün.

Çok düşük oranlardaki sıvıların çeşitli yöntemlerle çoğaltılması ve daha güzel kokar bir hale gelmesiyle birlikte insanların bu anlamdaki beklentileri karşılanmıştır. Alkolsüz esans ve alkollü türü bulunmaktadır. Çok eski dönemlerden itibaren elde edilen esansların oda parfümü, araç parfümü ve insanların kullandığı günlük parfümlerde kullanıldığını söylemek mümkün. Ağaç ve bitkilerden elde edilen esansların ortaya çıkardığı güzel kokunun insan vücudu üzerinde önemli etkileri bulunmakta. Özellikle kokulu çiçeklerden yararlanılarak ortaya çıkarılan esansların belirli işlemlerin ardından şişelere doldurularak parfüm olarak satıldığı bir dönemde yaşıyoruz.

Açık parfüm şişesi olarak da satışı gerçekleştirilen halk arasında açık parfüm olarak da nitelendirilen ürünlerin genel anlamda kendine has bir kullanıcı kitlesi bulunmakta. Doğal kokuların insanlar üzerine yerleşmesi adına parfümlerin önemli işlev ve görevleri bulunmakta.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla