Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01 Nisan 2016, 21:55   #1
Seomaster
Keyifli~Üye
 
Seomaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 10 Aralık 2015
Mesajlar: 98
Seomaster is on a distinguished road
Puanlar: 739, Seviye: 1
Puanlar: 739, Seviye: 1 Puanlar: 739, Seviye: 1 Puanlar: 739, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 22%
Etkinlik: 22% Etkinlik: 22% Etkinlik: 22%
Standart Yurtdışında Dil Eğitimi Programları

Site Adresi: http://www.taksitleyurtdisiegitim.com
Açılış Tarihi: 2Yıl 6 Ay
Kullanılan Yazılım:Wordpress
Tanıtım Yazısı:
Yurtdışında Dil Eğitimi Programları
Gençlerimizden başlayarak farklı yaşlardan birçok yurttaşımız yabancı ülkelere dil eğitimi almak için gitmektedir. Hal böyle olunca bizler de uzman yurtdışı eğitim danışmanlığı yapan ekip üyelerimizle yaptığımız araştırmalar sonucunda sitemizde yurtdışında yabancı dil eğitimi alınabilecek en kaliteli ve ekonomik okulları ve programları sıraladık.
Yabancı ülkeler içerisinde kaliteli ve kaliteli olduğu kadar ucuz programlara sahip olan ülkelerin başında Avustralya gelmektedir. Avustralya'da yer alan dil okulları anadilleri İngilizce olmalarının verdiği avantajla çok yararlı programlar hazırlamışlardır. Ayrıca ülkelerine gelecek konuk öğrenciler için kalacak yer, yeme - içme alışkanlıkları, ülkelerinde gezilecek - görülecek yerler ve diğer yabancı kursiyer ve kendi ülkelerindeki gençlerle kaynaşmaları için çeşitli çalışmalar yapmışlardır. Bu anlamda Avustralya dil okulları hem ekonomik hem de çok iyi eğitim veren kurumlardır.
Türkiye'de çok sayıda genç yabancı dil eğitimi için Avrupa ülkelerine veya Amerika Birleşik Devletleri'ne dil eğitimi için gitmektedir. Buralarda da çok iyi dil kursları ve dil programları olmakla birlikte Avustralya ile karşılaştırıldıklarında Avustralya'nın farklı ve eşsiz seçenekler sunduğu gözlemlenmektedir.
Seomaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla