Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Nisan 2016, 21:36   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart İtirafediyor.org



Hey üniversite öğrencisi orda mısın? Duygularını, acılarını, aşklarını, sevinçlerini, hüzünlerini çekinmeden paylaşmaya hazır mısın?
Hangi üniversitede öğrenci olursan ol tüm Türkiye’deki üniversite öğrencileri ile etkileşimde bulunabileceğin sosyal bir ortam olan İtirafediyor.org ile aradığın samimiyeti çok kolay bir şekilde bulabilirsin.
İnsanoğlu başkalarının bilmesini istemediği özel duygular ve durumlar yaşayabilir ve bu duygularının dolaylı yoldan da olsa başkalarına iletmek ister.İşte bu amaçtan dolayı ortaya çıkan İtirafediyor.org aradığınız en kaliteli itiraf sayfası özelliğini taşımaktadır.
Kullanıcı dostu site tasarımı sayesinde İtirafediyor.org adresinde kişisel bilgileriniz paylaşılmadan sadece rumuz belirterek çok kolay bir şekilde paylaşımlarda bulunabilirsiniz.
Karşılıklı sevgilerde tutunda platonik aşklara kadar tüm duyguları bir arada yaşayabileceğiniz enfes bir platform.Sadece bu tür duyguların yaşandığı bir platform olmayan İtirafediyor.org adresinde şehirlerimiz ve bu şehirlerimizde bulunan üniversiteler hakkında detaylı bilgileri üniversite öğrencilerinin paylaşımları sayesinde öğrenebilirsiniz.Üniversite adayı gençlerimizin tercihlerini yaparken bu kaliteli paylaşım sitesinden çok kolay bir şekilde yararlanabilmektedir.
Başkalarıyla paylaşmadan rahat edemeyeceğiniz duygularınız var ise durma hemen İtirafediyor.org adresine gir ve itirafını paylaş!
Sıcak ve samimi bir ortamın olduğu bu itiraf sayfasına tüm üniversite öğrencilerini bekliyoruz…

İtiraf Ediyor, Dedikodu Ve Üniversite Bilgi Platformu
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla