Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2016, 22:37   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Canlı Maç İzlemek

Tuttukları takımın hiçbir maçını kaçırmayan ve bu maçları canlı olarak takip etmek isteyen futbol severlerin, sürekli takip etmiş oldukları canlı maç yayınları internetin ulaşabildiği her alanda kolaylık ile izlenebilmektedir. Bu sayede ise iş veya özel nedenler sebebi ile katılamadıkları maçların tekrarlarını izlemek yerine internet üzerinden maç yayınları hizmeti veren siteler ile maç keyiflerini yarıda bırakmak durumunda kalmazlar.
Maç İzlemek İçin Neler Yapılabilir ?
Daha önceden maç izlemek için üye olduğunuz maç yayınları ancak evlerinizden ya da ofis ortamından izlenebiliyordu. Ancak zaman içerisinde canlı maç yayınları yapan internet siteleri geliştirildi ve dilediğiniz maçı ücretsiz bir şekilde canlı olarak dostlarınız ile ve sevdiklerinizle donma olmadan, reklam arası girmeden ve kesintisiz bir şekilde maç coşkusunu yaşamanız artık mümkün. Teknolojinin getirisi olarak hizmetimize sunmuş olduğu avantajlardan biri de bulunamadığımız ortamları internet aracılığı ile canlıymış gibi takip edebilme ve izleme şansımızın olmasıdır. Yabancı ve Türk futbol liglerini HD kalitesinde kesintisiz ve reklamsız üstelik tamamen ücretsiz bir şekilde hizmetinize sunuyoruz. İzleyebileceğiniz ligler arasında Spor toto süper Lig, Nike halı saha ligi, Kadın ligleri, voleybol ligleri ve basketbol ligleri yer almaktadır. Eskiden bu ligleri izleyebilmek için ödediğiniz hiçbir ücreti ödemek zorunda kalmadan ücretsiz bir şekilde kendi evinizden dilediğiniz maçı ve ligi izleme şansınız vardır. Yapmanız gereken tek şey izlemek istediğiniz saatte internetin olduğu bir yerde bulunmak.
Evinizde Canlı Maç Keyfi
Maçın keyfini çıkarmak için stadyuma kadar gitmenize, biletlerine ciddi miktarlarda paralar harcamanıza eskide kaldı ayağa bile kalkmadan rahat edebildiğiniz koltuğunuzdan, kolaylık ile izleyebileceğiniz futbol maçları dilediğiniz ekranda izleme şansınız bulunmaktadır. Futbol severlerin diledikleri maçları canlı olarak izlemeyi severler bunun sebebi maçın gidişatını, sonucunu ve golleri gibi detaylarını dinlemeyi değil izlemeyi tercih etmelerinden kaynaklanmaktadır. Futbol dinleyince değil izlenince tadı olan bir spor olduğu için maç severlerde futbol maçlarını izlemeyi tercih isterler. Maçın keyfi sevdikleriniz ile rahat edebildiğiniz ortamda çıkar. Kendi evinizde dilediğiniz maçı izleme imkanınız vardır.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla