Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Nisan 2016, 23:18   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ege Test Center

EGETEST CENTER ELEKTRİK ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tamamen yerli sermaye ile Şubat 2016’da İzmir’de kurulmuştur. Test Laboratuvarı olarak tüm sanayicilerin ve üniversitelerin hizmetine sunulan EGE TEST CENTER’ın faaliyetleri üç başlık altında toplanabilir: Muayene ve Test Çalışmaları, Ar&Ge Çalışmaları ve Eğitim Hizmetleri.

MUAYENE & TEST ÇALIŞMALARI

Ürün belgelendirmenin amacı, bir ürünün ulusal ya da uluslararası normlara göre uygunluğunun beyanıdır. Bu beyan gerekli testlerin tarafsız kurum ya da firmalarla yapılması durumunda etkili olmakta ve genellikle bu şekilde kabul görmektedir. Ege Test Center bir ürünün piyasaya dolaşımı öncesi alması gereken onaylar konusunda yapılacak işlemlerden olan muayene ve test işlemlerini gerçekleştirir. Söz konusu belgelendirme CE işaretlemesine yönelik olduğunda bunlara yönelik muayene ve test çalışmalarını, genellikle LVD ve EMC testlerini, raporlayarak üreticinin yasal zorunluluk ihtiyacını karşılamaktadır.Ege Test Center, CE işaretlemesi dışındaki onaylarda (Otomotiv sektöründeki ürünlere yönelik E-işaretlemesi ya da ECE R10 testleri, Kuzey Amerika’ya ihraç edilecek ürünlere yönelik CSA/UL işaretlemesi ve Avrupa dışındaki tüm ülkelere yönelik teknik ihtiyaçların karşılanmasına yönelik) da üreticilere muayene ve test imkanı sunmaktadır.

AR&GE ÇALIŞMALARI

Ege Test Center, elektrikli cihaz, makine ya da sistem üreticilerine Ar&Ge çalışmaları için fırsat sunmaktadır. Ürünlerin tasarım aşamasında LVD ve EMC testlerinin uygulanması ve buradan elde edilecek geri beslemelerle ve test sonuçlarının yorumlanmasıyla yapılacak analizler sonucunda tasarımın dolayısıyla da ürünün kalitesinin iyileştirilmesi mümkündür. Ege Test Center bir taraftan zorunlu olarak yapılması gereken testleri gerçekleştirirken bir taraftan da testler sırasında yaşanacak sorunların üretici ile işbirliği içinde çözülmesini sağlamakta ve Ar&Ge faaliyetinde yer almaktadır.Ege Test Center, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE)–İZTEKGEB’de faaliyet göstermesi bakımından üniversiteye yakındır. Üniversite öğrencileri ya da öğretim üyeleri ile LVD ve EMC alanlarında akademik çalışmalar yaparak Ar&Ge faaliyetlerine aktif olarak katılımı desteklemektedir.

EĞİTİM HİZMETLERİ

EGE TEST CENTER, Ürün Belgelendirme, CE İşaretlemesi ve gereklilikleri, Elektriksel Güvenlik ya da LVD Testleri ve standartları, EMC testleri ve standartları, IP testleri ve ilgili standartları ve bunlarla ilgili Ar&Ge çalışmalarına yönelik eğitim hizmetleri sunmaktadır.

EGE TEST CENTER|CE Belgesi,CE Belgelendirme,EMC Test Laboratuvarı
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla