Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2016, 04:32   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart KKTC Haberleri

Ülkemizin bir kısmının Kıbrıs Adası'nda yaşadığını bilmekteyiz. Yaşadıkları bu bölge ile ilgili her gün yaşanan gelişmelerden haberdar olmak isteyen bireylerin kktc haberleri araştırması ile çeşitli internet platformlarına giriş yaparak dolaştıkları görülmekte.

Artan kültür düzeyi ile birlikte insanların yaşanan gelişmelerden haberdar olma noktasında büyük bir hassasiyet gösterdiği ve kullandıkları siteleri dahi titizlikle seçtikleri görülmekte. Binlerce site içerisinde gerçekten kaliteli, objektif haberler yapan sitelerin yanı sıra uydurma haberlerle dikkatleri üzerine çekmeye çalışan küçük girişimlerde bulunuyor. Kıbrıs son dakika haberleri yapan siteleri çeşitli faktörler bakımından analiz ettiğiniz takdirde güvenilir olup olmadıkları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Genel hatlarıyla hazırlanan haberin dili, üslubu, doğruluğu gibi kriterleri değerlendirdiğiniz takdirde haber sitesinin ne düzeyde faaliyet gösterdiğini rahatça öğrenebilirsiniz.

Kıbrıs haberleri siteleri arasından güvenilir siteler tercih ettiğiniz takdirde elde edeceğiniz bilgilerinde güvenilir noktalarda olacağını hatırlatmakta fayda görüyoruz. Bu bakımdan her daim kullanacağınız sitelerin güvenilirliğini analiz etmelisiniz. Haber yayınlarının yapıldığı internet platformlarının kesintisiz olarak yaptıkları yayınlar gerçek nitelikli imkanları da beraberinde getirmekte.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla