Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Nisan 2016, 20:34   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Prestij Banyo Ürünleri

Banyolar bizim için günün yorgunluğunu yerlerdir. İşten geldikten sonra, stresli bir günün ardından ve ya ağır bir antremandan sonra rahatlamak için yapmak istediğimiz şey güzel bir banyo. Ne kadar rahat edebildiğimiz de oldukça önemlidir. Sizin rahatınız keyfiniz için en iyi ürünleri ve alternatifleri sunan Prestij Banyo - Banyonuz İçin Aradığınız Herşey ürünleri arasında kendinize uygun en iyi ürünü indirimli jakuzi fiyatları bulabilirsiniz.
Jakuzi modelleri
İçerisinde jakuzi, duşakabin, duş sistemleri, compact sistemler gibi banyo ile ilgili her türlü ürün bulunmaktadır. Bu ürünlerden Jakuzi kategorisinde isterseniz düz jakuzi, isterseniz Oval jakuzi ve çift kişilik jakuziler bulunmaktadır. Bu jakuziler içerisinde farklı farklı birçok özelliği bulunan ürünler yer almaktadır. Bu özelliklerinin arasında spa jakuzi özelliği gibi birçok masaj özelliği de bulunmaktadır. Jakuzi modelleri arasında fiyat ve özellikleri açısından size en uygun jakuziyi seçebilirsiniz. Üstelik bu ürünlerin fiyatları oldukça uygun ve indirimli Ayrıca da kaliteli ve güvenilirdir.
Küvet Modelleri
Siz banyonuzda küvet keyfinden hoşlanan kişilerden iseniz bu firmada sizin için birçok seçeneğiyle bulunmaktadır. Tasarımıyla oldukça hoş olan ayaklı küvetler de ilginizi çekecek bir ürün olabilir.
Duşakabin Modelleri
Prestij banyo firmasında bulunan ürünleri arasında duşakabin seçenekleri de bulunmaktadır. Birçok duşakabin modeli bulunduğu gibi compact duşakabin modelleri bulunmaktadır. Bu duşakabin modellerinin içerisinde masajdan, müziğe kadar rahat etmeniz için tasarlanmış birçok özellik bulunmaktadır.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla