Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2016, 17:41   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Çankaya arçelik servisi

Ülkemizde en çok satın alınan ancak en az kullanılan beyaz eşya kuşkusuz bulaşık makinesidir. Genelde sudan geçirme, basit yıkama gibi yöntemler kullanıldığından bulaşık makinesine pek ihtiyaç duyulmaz. Bu yüzden bulaşık makinesinde gerçekleşebilecek bir sorun yıllar sonra karşınıza çıkıyor. Bir başka değişle kısa zamanda bulaşık makinesi ile ilgili sorun yaşamanız mümkün değil ancak uzun vadede yaşadığınızda ya değiştirmelisiniz ya da en iyi şekilde tamir ettirmelisiniz. Birçok firma ilk tercihini tamir etmekten yana kullanıyor ve sizde onlardan biri olmalısınız.

Bulaşık makinelerinde kendini her zaman belli eden sorunlar vardır. Bu bir anakart arızası da olabilir, arkaplanda çalışan ama bozulan bir parça da. Kısacası oldukça değişkendir. Tecrübeli bir kadro olmadıkça da sorun düzelemez. Kimi sorunlar vardır ki sadece o markalar üzerinde baş gösterir. Bizler sorun çabuk bir çözüme sahipse direkt olarak bulaşık makinesinin bulunduğu alanda sorunu çözüyoruz. Ancak anakart sorunu gibi bir işçilik gerektiriyorsa da kendi çalışma alanımızda çözüyoruz. Makineyi size teslim ettiğimizde de yaptığımız her işlemi bir fiil sizlere aktarıyoruz. Tekrar bu sorunu yaşamamız adına ne yapmanız gerektiğini söylüyoruz ve siz bunlara uyup makineyi düzgün kullandıkça yine uzun süre bizimle görüşmüyorsunuz.

Her şeyin dengesi, yapılabilirliği oldukça basit. Çankaya arçelik servisi olarak toplam 11 bölgede tüm bulaşık makinesi ve beyaz eşya sorunlarınıza çözüm oluyoruz. Sizde sitemiz Çankaya Arçelik Servisi aracılığı ile bizlere ulaşabilir gerekli bilgileri sitemizden erişebilirsiniz
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla