Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2016, 21:09   #1
prg_y
Keyifli~Üye
 
prg_y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08 Mart 2015
Mesajlar: 114
prg_y is on a distinguished road
Puanlar: 1.535, Seviye: 1
Puanlar: 1.535, Seviye: 1 Puanlar: 1.535, Seviye: 1 Puanlar: 1.535, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Tesettür Giyimin Öncü Markası Mevra

Yıllar önce tesettür giyim denilince akıllara öncelikle şıklıktan uzak, standart ve özelliği olmayan giyim ürünleri gelmekteydi. Fakat son yıllarda özellikle tesettür giyim tercih eden hanımlara uygun birbirinden farklı ürünler üretilmeye başlanmıştır. Özellikle hanımların özel gün ve gecelerinde şıklıkları ile göz kamaştırmalarını sağlayan Mevra Tesettür abiye ürünleri, bu sorunun çözümünde en önemli yardımcıdır.

Mevra, tesettür giyim ile kaliteyi birleştiren ve tasarımları ile farklılık yaratmayı amaçlayan bir markadır. Düğün, nişan ve kokteyl gibi özel zamanlarda hanımların en büyük sorunu kendi tarzlarına uygun bir kıyafet bulamamasıydı. Özellikle aradığınız şey tesettür elbise ise, durum daha da zorlaşmaktaydı. Genellikle tesettür giyim ürünlerine baktığınızda ürünler ya çok sadece ya da çok gösterişli olmaktadırlar. İkisinin arasında, ideal bir şıklık arayan hanımlar bu nedenle hep zorlanmışlardır. Taşlarıyla göz doldursun fakat göz yormasın istenir ki, tesettür abiye için aslında bu en zor olandır. Mevra zor olanı başararak, tasarımlarında uygun dengeyi yakalayabilen bir markadır. Ürünlerindeki kalite ve şıklık da bu dengenin bir getirisidir.



Abiye ve elbise seçimlerinde hanımların en fazla dikkat ettiği ve sorun haline getirdiği konu ise, elbise içerisinde rahat olup olmayacaklarıdır. Özellikle tesettür abiye kullanacak kişiler için, bu durum öncelikli bir beklentidir. Tesettür kullanan hanımlar, vücut hatlarının ve vücudunun belirli bölgelerinin açıkta kalmamasına dikkat etmek zorundadırlar. Vücudu saran bu kapalılık hissi içerisinde üretilmiş olan tesettür elbise ne kadar esnek ve kaliteli bir kumaş olursa, kişi o denli rahat edecektir. Mevra abiye ürünleri bu nedenle, müşterilerinin şıklığı yanında rahatlığına da extra önem vermektedir. Çünkü rahat olmadığınız bir tesettür giyim ürününün içerisinde mutlu da olamazsınız. Şıklığı rahatlıkla buluşturan Mevra'yı, müşterilerinin tercih etmesinin bir nedeni de sahip olduğu bu ilkedir. Mevra, 2016 sezonu için üretilen Peyker serisinde de görebileceğiniz gibi müşterilerine rengi ve kumaşıyla rahatlık hissini yaşatmayı amaçlamaktadır. Pudra, bakır ve ekru tonlarından üretilen bu tesettür elbise gibi diğer tesettür elbise modellerinde de aynı rahatlığı yaşayabilirsiniz.



Mevra koleksiyonlarında sadece özel gün ve gecelerde giyebileceğiniz ürünler yer almamaktadır. Aynı zamanda günlük kullanıma uygun tesettür elbise modelleri de oldukça özenli ve kalitelidir. Örneğin Feris serisinden satın alacağınız bir elbiseyi; iş ortamınızda da, arkadaşlarınızla vakit geçirirken de, eşinizle yemeğe giderken de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hatta kumaşlarının kalitesi nedeniyle de, oldukça rahat edeceğiniz bir elbise taşımış olursunuz. Bunun yanında tesettür tunik, gömlek, trenchcoat gibi tesettür giyim ürünlerine de ulaşmanız mümkün. Sezon değişimlerinde Mevra ürünleri de değişime uğramaktadır. Mevsim eğer kış ise, koyu ve daha ağır tonlarla tasarlanmış ürünler askılardaki yerini almaktadır. Fakat mevsimler bahar ve yaz ayları olduğunda, renklerin ışıltısı gözünüzü kamaştırabilir. Pudra pembe, ekru, mürdüm renkli Mevra tesettür abiye ve giyim ürünlerini bahar ve yaz sezonunda bulmanız olasıdır. Modayı takip eden koleksiyonlar üreten marka, müşteri kitlesinin istek ve ihtiyaçlarını fazlasıyla önemsemektedir. Farklı renk seçenekleri, uygun beden aralıkları tasarlanan tüm tekstil ürünleri uygun fiyatlarla ilgilenen müşterileri ile buluşmaktadır.

Yıllar içerisinde Mevra ürünlerine ulaşmak da aslında bir o kadar kolay hale gelmiştir. Öncelikle sadece bayiiler aracılığıyla satışa sunulan Mevra tesettür giyim ürünleri, zaman içerisinde yurtdışı satışlarına başlamıştır. Sonrasında müşterilerinin yoğun ilgisi ile Mevra.com.tr ile online satış mağazasından hizmet vermeye devam etmiştir. Uygun ödeme koşulları ve hızlı kargo avantajıyla tesettür abiye veya tesettür elbise satın almak isteyen herkes, Mevra.com.tr'ye tıklayarak ürünlere ulaşabilir.* İsterseniz kredi kartı ile alışveriş yapabilir, isterseniz kapıda ödeme kolaylığını kullanabilir, isterseniz de havale ödeme seçeneğini kullanarak alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz. Hatta Mevra.com.tr üzerinden alışveriş yapan müşterilerine bir de sürprizi bulunmaktadır. Tek yapmanız gereken, beğendiğiniz ürünleri sepetinize atmak ve alışverişinizi tamamlamak! Alışverişinizden sonra, alışveriş tutarınızın %10'ununu Mevra size para puan olarak hediye etmektedir. Bir sonraki alışverişinizde bu para puanı hediyeyi kolaylıkla kullanabilirsiniz. Mevra ile şıklığa adım atarken, hem avantajlardan yararlanabilirsiniz, hem de ailenizin ekonomisini düşünerek hareket edebilirsiniz. Sonrasında size bir tıkla kapınıza ulaşan tesettür elbise ve tesettür giyim ürünlerinizin keyfini sürmek kalıyor. Kaliteli alışveriş deneyimi ve en uygun fiyatlı tesettür abiye ürünleri için Mevra.com.tr sizleri bekliyor!

Site Adresi:*http://www.mevra.com.tr
prg_y isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla