Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Nisan 2016, 15:58   #1
mermeritdunyasi
Keyifli~Üye
 
mermeritdunyasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Mart 2016
Mesajlar: 10
mermeritdunyasi is on a distinguished road
Puanlar: 211, Seviye: 1
Puanlar: 211, Seviye: 1 Puanlar: 211, Seviye: 1 Puanlar: 211, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Profesör Doktor Onur Çukurluoğlu


Sağlıklı olmaya çalışmak ne kadar önemli ise artık günümüzde dinamik fit ve güzel görünmeye çalışmak da o kadar önemli hale geldi. Bu kavramlar dışarıdan sağlıklı görünmemizi etkileyen en önemli parametreler aslında. Günümüzde sağlıklı beslenme diyetlerinin ön plana çıkması çeşitli spor branşlarının popülerliğinin artması gibi güzelleşmeye yönelik yöntemlerde de artış gözlüyoruz.

Güzelliğin korunması yada daha estetik bir görünüm kazanılması için estetik cerrahi ve cerrahisiz estetik işlemler oldukça sık yapılan işlemler olarak karşımıza çıkıyor. İkili ilişkilerde ilk dikkat edilen yüz olduğu için yüz bölgesi estetik işlemleri en çok tercih edilen işlemlerdir. Özellikle burun estetiği ameliyatları hem erkek hem de kadınlar tarafından en sık başvurulan ameliyatlardır. Göz çevresi estetiği ikinci sıklıkta yapılan işlemler, özellikle göz kapağı ameliyatları daha dinamik ve genç bir bakış için tercih ediliyor. Yüz bölgesinde ameliyatsız estetik işlemler tüm dünyada en sık yapılan uygulamalar arasında yer alıyor. Özellikle Botoks ve dolgu uygulamaları bunu takiben mezoterapi, PRP, Dermapen ve antiaging uygulamalar hem genç görünümün korunması hem de daha güzel görünmek için tercih edilen uygulamalardan. Ameliyatsız yüz gençleştirme işlemlerinden saten yüz germe ve ip askılama teknikleri de özellikle orta yaş bayanların tercihinde yer alıyor.

Fit ve çekici görünen bir vücut için de estetik uygulamalar rağbet görmekte. Bayanlarda özellikle meme estetiği kadınsı görünümün öne çıkarılması için çok tercih ediliyor. Gelişen teknoloji ile silikon protez güvenliği arttığı için meme büyütme ameliyatları artık günümüzde daha başarılı sonuçlar ile elde edilebiliyor. Hamilelik sonrası vücutta oluşan deformitelerin düzeltilmesi için meme dikleştirme ve karin estetiği bir arada yapılabiliyor.
mermeritdunyasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla