Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Nisan 2016, 19:39   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Haberin Doğru Adresi Hürriyet Akdeniz



Haberin Doğru Adresi Hürriyet Akdeniz

Haber anlayışı ülkemizde genellikle taraflı olarak gerçekleştiğinden tarafsız haber kaynaklarının hızlı şekilde önü kesilmektedir. Yayın hayatına başladığından beri tarafsızlığını koruyan Hürriyet Akdeniz bölgesel haberleri en kısa süre içerisinde okuyucularına sunmaktadır. Okuma trajları yüksek olan haber sitesinde her kategoride ve alanda doğru haberlere ulaşmanız mümkündür.

Herkesin haber alma özgürlüğünün olduğu ülkemizde gündemdeki olaylardan ve Dünyada yaşanan gelişmelerden ilk önce sen haberdar olmak istiyorsan doğru yerdesin. Sık kullanılanlar listenize ekleyeceğiniz www.hurriyetakdeniz.com sitesini günde en az 1 defa ziyaret etmeniz sizin yararınıza olacaktır.

Önemli kalemlerin köşe yazılarından, ekonomik ve finansal sinyallere kadar birçok değerli bilgi ve ipucunun yer aldığı Hürriyet Akdeniz sadece Akdeniz bölgesine ait haberlerin değil, tüm Dünyada olan gelişmeleri de sizlere ilk elden sunmaktadır.

Sadece haber konusunda faydalanacağınız bir kaynak olmadığını belirterek, site üzerinden ilanlar vererek de ihtiyaçlarınızı giderebilmektesiniz. Akdeniz bölgesinde yer alan emlak, eleman, otomobil ilanlarına bakabilir veya daha çok kitleye Hürriyet Akdeniz sayesinde ulaşabilirsiniz. Çok yakında Hürriyet Ankara sitesinin de yayına gireceği müjdesini şimdiden verelim.

Sağ tarafta yer alan bölümde en çok okunan ve öne çıkan haberlere göz atabilirsiniz. Bu sayede tüm haberleri okumak yerine en yüksek öneme sahip haberlere bakabilirsiniz. Dilerseniz hürriyet akdeniz ailesinin üyeleri arasına katılarak kişisel düşünce ve yorumlarınızı da haber yazısının altından yorum olarak binlerce kişi ile paylaşabilirsiniz.

hurriyetakdeniz.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla