Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Nisan 2016, 19:44   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Youtube pratik bilgiler kanalları

Web site adresi: BURAYA TIKLAYARAK ABONE OLABİLİRSİNİZ
Web site konusu: Keyifli videolar - Pratik bilgiler - Alışveriş videoları

Canımız sıkıldığında ne yaparız? Ya gezeriz, ya kitap okuruz ya da açar bir film izleriz değil mi? Bu faktörlerin dışında zamanımızı hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmek ister misiniz? Elbette istersiniz çünkü sizlere red edemeyeceğimiz birşey sunacağız. BURAYA TIKLAYARAK youtube altmışdört kanalına üye olduğunuzda birbirinizden güzel videolarla başbaşa kalabilir, pratik bilgiler ve alışveriş videolarını izleyebilirsiniz.



Heyacan dolu videolarla vakit geçirmek daha da eğlenceli hale gelecek. Youtube'da arama yerine altmışdört yazarak arattığınızda göreceğiniz bu kanala abone olarak videoları ister telefon isterseniz bilgisayarınızdan izleyebilirsiniz.

Youtube pratik bilgiler kanalları, youtubedaki alışveriş videoları kategorilerinde yer alan videolar hazırlayan Onur bey ve arkadaşlarının videoları sizlere neşeli dakikalar sunacaktır.



Yukarıdaki videoda örnek olarak youtube elde ateş yakma deneyi videosunu izleyebilirsiniz. Aşağıda yer alan videoda ise Borakssız slime nasıl yapılır? Sorusunun cevabını keyifli bir şekilde bulabilirsiniz



Keyifli youtube kanalları, eğlenceli youtube kanalları, en güzel youtube kanalları hangileri? Diyorsanız youtube AltmışDört kanalını takip etmenizi kesinlikle tavsiye ederiz.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla