Konu: Yiğit Altun
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Nisan 2016, 21:53   #1
kavazaki
Keyifli~Üye
 
kavazaki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 03 Ağustos 2015
Mesajlar: 188
kavazaki is on a distinguished road
Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1 Puanlar: 1.825, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Yiğit Altun



Yiğit Altun Kişisel Blog
İnternet sitesi içerisinde yer alan teknoloji, oyun, mobil telefon, webmaster, Android ve IOS hakkında bilgileri toplayarak veya kendi alanında bunları ifade ederek blog web sitesi olan Yiğit Altun’da bir çok haberleri okuyarak kendinizi haberlerden mahrum bırakmazsınız.

Teknoloji
İnternetin daha çok hayatımıza girmesi ile birlikte teknolojinin de daha ileri seviyede ilerlemesi engellenemez bir hale gelmiştir. Özellikle teknoloji haberleri açısından bir çok başlık ve konunun bu sitede yer alması ile birlikte haberler konusunda ve insanların teknoloji konularında ki ilerleyişi göz ardı edilemez olmuştur. RAM sürücüsü, Lightshot, Savaş Uçağı ve Dropbox gibi haberlerinde yer aldığı site hizmetinizde.

Mobil Telefon
Akıllı telefonlar konusunda bildiğimiz ya da bilmediğimiz birçok bilgi yer almaktadır. Apple, Samsung, Sony gibi birçok markanın telefonları konusunda sıkıntı çekiyorsanız veya akıllı telefon uygulamalarında sıkıntı çekiyorsanız mobil telefon haberlerini okuyarak çözümü bulabilirsiniz.

Webmaster
Webmaster insanlar tarafından merak edilen ve konunun ne olduğu ile ilgili araştırma yapılan bu alanda, aslında sadece web sitesi geliştiren kişi anlamına gelmektedir. Yaptıkları görev de şudur; yazılım, animasyon, grafik gibi sunucu taraflı işlemleri uzman olan kişilerin oluşturmuş olduğu ekipte koordinasyon sağlama olayındaki kişidir. Webmaster ile ilgili birçok haber ve bilgilendirme ile ilgili internet sitesinde veya kişisel blogger olarak geçen Yiğit Altun - Kişisel Blog sitesinden öğrenebilir ve bilgi edinebilirsiniz.
kavazaki isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla