Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Nisan 2016, 14:34   #1
fovercool
Keyifli~Üye
 
fovercool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 06 Nisan 2016
Mesajlar: 5
fovercool is on a distinguished road
Puanlar: 137, Seviye: 1
Puanlar: 137, Seviye: 1 Puanlar: 137, Seviye: 1 Puanlar: 137, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 67%
Etkinlik: 67% Etkinlik: 67% Etkinlik: 67%
Standart Yenimahalle Bosch Servisi

YENİMAHALLE BOSCH SERVİSİ
0312 336 99 01-336 99 02/0532 154 14 71

Ankara yenimahalle bosch servisi,yenimahallede bosch servisleri, bosch yenimahalle servisi, bosch servisi yenimahalle,ankara yenimahallede bosch servisi,yenimahallede bosch beyaz eşya servisi,yenimahallede bosch kombi servisi,yenimahallede bosch klima servisi,ankarada bosch servisleri, bosch ankara servisleri,Yenimahalle bosch buzdolabı servisi
Yenimahalle Bosch Servisi ünlü Alman teknolojisi Bosch firmasının ürünlerinin tamiri ve bakım onarım hizmetlerini üstlenen servisdir. Yenimahalle Bosch servisi sizlere bosch ürünlerin ihtiyacı olan tüm hizmetleri sunmakla kalmıyor, tüm bu hizmetlerine garanti de taahhüt ediyor. Haftanın yedi günü hizmetinizde olan gezici bosch batıkent servisi işinde uzman peroneliyle arıza bakım ve onarım işlemlerinizi yerinde yapıyoruz.
Ankara Yenimahalle Bosch servisi,ayrıca bosch marka klima, bulaşık ve çamaşır makinesi, fırın, davlumbaz ve elektrikli süpürge gibi elektrikli diğer cihazlarınızın da tüm tamir işleri yapmaktadır.Online servis kaydı oluşturmak için internetteki sitemize kayıt işlemlerinizi yaptırabilirsiniz. Size sürekli bilgi vermekten yorulmayan çağrı merkezimizle haftanın her günü ve günün her saati servisimizle iletişime geçebilirsiniz.
Yenimahalle Bosch Servisi olarak kaliteli hizmetlerinden siz de en uygun fiyatlar ile faydalanabilir ve 1 yıl garantili olarak içiniz rahat bir şekilde beyaz eşyalarınızı kullanabilirsiniz. Evinizin en önemli yardımcıları beyaz eşyalarınız Bosch Yenimahalle Servisi ile artık daha sağlam ve sorunsuz çalışıyor. Tamir ve bakım ücretlerini ister nakit olarak isterseniz kredi kartı ile ödeyebilirsiniz.
Bu fırsat kaçmamalı ucuz kaliteli adreste tamir garantisiyle 1 yıllık servis avantajını kaçırmamalısınız %95 yerinde bakım %5’lik kısmı siz ve aileniz ve eviniz kirlenmesin görülüden rahatsız olamayın diye Yenimahalle Bosch servisi atölyemizde tüm bakımı yapılarak sizlerin beğenisine sunulacak ve de 1 yıl garanti kapsamına girecek bu fırsat değil de nedir kaçırmamanız dileğiyle Yenimahalle Bosch servisi sizin ve çevrenizdeki tüm dostlarınızın hizmetine amadedir yeter ki sadece bir telefon uzağınızda ve yanı başınızda bulunan firmamızı ve onun hızlı ekip ruhu gelişmiş düzende kusursuz temizlik ve bakımda on numara mobil servis avantajını kaçırmayın ve tercih edin mobil servisimiz bir başka değimi ile gezici servisimiz batıkentin heryerinde avantajlı fiyatlarla yerinde bakımla hizmetinizde olacak.
Ankara Yenimahalle Bosch Servisi aynızamanda Yenimahallede Bosch çamaşır makinası servisi,Yenimahallede bosch bulaşık makinası servisi,Yenimahallede bosch klima servisi,Yenimahallede bosch beyazeşya servisi,Yenimahallede bosch buzdolabı servisi,olarak 1 yıl parça ve işçilik garantisiyle tamir ve bakım hizmetleri vermektedir.


Edit
fovercool isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla