Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Nisan 2016, 22:38   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İkinci el laptop alım ve satım

İkinci el televizyonlarınızı satıp bundan bir gelir elde etmeniz mümkün. İkinci el televizyon alanlar sitemizi inceleyip televizyonunuzu satabileceğiniz yerleri öğrenebilirsiniz. Televizyonunuzun durumu ne olursa olsun mutlaka satabileceğiniz bir yer bulabilirsiniz. Kimi alıcılar eski televizyonların içerisindeki parçaları kullanabilmektedirler. Bu yüzden televizyonunuzu her şekilde elden çıkarabilirsiniz. İkinci el tv fiyatları televizyonunuzun durumuna göre değişmektedir.

Laptop piyasasında ikinci el al-sat yapmak çok uygundur. Eğer kullanmış olduğunuz laptop'unuzu satmak istiyorsanız size yardımcı olabilirsiniz. Laptop alan yerler konumuzu inceleyip, laptop'unuzu satabilecek bir yer bulabilirsiniz. Laptop modellerinin fiyatları, kullanım durumlarının yanı sıra, işlemci durumu, bellek durumu, disk durumu gibi parametrelere göre değişkenlik göstermektedir.

İkinci el eşya sektörü oldukça hareketli bir sektördür. Eğer bu sektörde yer edinmek istiyorsanız sitemizi inceleyebilirsiniz. İstanbul ikinci el eşya sektörünü sitemizden takip edebilirsiniz. Çoğu insan ikinci el ürünleri doğru zamanda alıp, doğru zamanda satarak ciddi kar elde etmektelerdir. Bu işin sırrı piyasayı bilmekten geçer. Piyasayı doğru şekilde takibi ise sitemizden rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla