Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2016, 14:46   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Bitech Security Güvenlik Kamera Sistemleri

Güvenlik günümüzün en çok ihtiyaç duyulan olgularından biri haline gelmiş durumda. Sokaklarda, iş yerlerinde ve resmi kurumlarda güvenliği sağlamak ve her daim kontrol altına tutabilmek için teknoloji tabanlı sistemler kullanılıyor.
Bu sistemlerden en bilineni ise elbette ki güvenlik kamera sistemleri olarak karşımıza çıkıyor. Kamera sistemlerinin ihtiyaçlara uygun olarak farklı şekillerde dizayn edilmesi sayesinde, açıktan ya da gizliden izleme yapabilmek mümkün kılınıyor.
Gerek güvenlik kameralarının gerek alarm sistemlerinin gerekse personel geçiş sistemlerinin üreticisi olan firmamız bu alandaki ihtiyaçlarınızın tümünü karşılayabilecek alt yapıya sahip.
Güvenlik Sistemleri Çeşitleri
Satışını ve montajını gerçekleştirmiş olduğumuz kamera güvenlik sistemleri arasında, dış mekan kameraları, box kameralar, iç mekan dome kameralar ve speed dome kameralar yer alıyor.
Aynı zamanda gece görüşü özelliği bulunan kamera sistemleri ile birlikte gizli kamera sistemleri de satışını ve montajını gerçekleştirdiğimiz günümüzün sıkça ihtiyaç duyulan güvenlik kamerası sistemleri arasında yer alıyor.
İnternet Bağlantılı Kamera Sistemleri
Dış mekan güvenlik kameralarımız, AHD kameralar, İP kameralar, Analog kameralar, yer alırken, iç mekan dome kameralarda da aynı tip cihazlar tercih ediliyor. Kamera sistemlerimizin kurulumunda, kablolar ve diğer ekipmanlar tamamen gizli bir şekilde montajlanıyor.
Her türlü kamera çeşidini internet bağlantılı olarak kullanabilmeniz sayesinde, işyerinizdeyken evinizi, evinizden işyerinizi anlık olarak izleyebilme imkanınız bulunuyor. Aynı zamanda kameraların kapı önlerini de gözetleyebilmesi sayesinde davetsiz misafirlere kapı açmanız engellenmiş oluyor.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla