Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Nisan 2016, 01:15   #1
IntelAtom
Keyifli~Üye
 
IntelAtom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24 Temmuz 2015
Mesajlar: 295
IntelAtom is on a distinguished road
Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1 Puanlar: 2.446, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Vajinismus nedir nasıl tedavi edilir

Web site adresi: vajinismusterapisi.com
Web site konusu: Vajinismus tedavisi

Literatürde vajinismus, bayanların cinsel birlikteliğe istekli olmasına karşın, ilişkiye girmekten korkmasına verilen addır. Bu korku her ne kadar ilk okunulduğunda ya da duyulduğunda basit bir korkuymuş gibi düşünülse de aslında durum sanıldığı kadar basit, küçümsenecek bir durum değildir. Vajinismus hastalığı korkuyla beraber vücutta büyük kasılmalara da yol açmaktadır. Bu korku bayanların çocukluk, ergenlik evresinde cinsel birlikteliğin aslında acılı, ağrılı, oldukça sancılı bir evre olduğuna yönelik düşüncelerinin büyüyüp, ardından meydana gelen korkudur.



Vajinismus nasıl tedavisi?

Vajinismus hastalığı çeşitli terapiler ile tedavi edilebilmektedir. Şayet vajinismus tedavisi yapılmaz ise hastalık sonsuza kadar devam edebilir. Bu açıdan hasta tedaviye ikna edebilmeli, bunun terapiler ile sonlanabileceği kendisine iyi bir şekilde aktarılmalıdır. Çiftlerin birlikte daha mutlu olabilmesi adına vajinismus hastalığının çözülmesi gerekmektedir. Bu çözüm hem erkek hem de kadın için uzun vadede daha mutlu günler geçirilmesine olanak sağlayacaktır.

Vajinismusun çözümsüz olduğunu düşünürseniz eğer hayatınızı kendi kendinize zindan edebilirsiniz. Vajinismusu çözümsüz olarak asla görmeyin. Vajinismus her meslekten her kadında görülebilen bir durum olabilir. Ve bu durum şayet tedavi edilmez ise çiftlerde uzun vadede hep mutsuzluğa yol açabilirr.
IntelAtom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla