Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Nisan 2016, 14:12   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Şişli ve Kartal Nakliyat Hizmeti

İstanbul Şişli bölgesinde oturuyor ve taşınma ihtiyacı duyuyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şişli evden eve nakliyat hizmetlerimizle sizlerin taşınma derdinizi çözüyoruz. Eşyalarınızı özenle paketliyor, araçlarımıza taşıyor ardından taşınacağınız evinize kadar götürüyoruz. Tüm bu süreç güven içerisinde gerçekleşmektedir. Herhangi bir kötü ihtimale karşı eşyalarınızın hepsi sigortalanmaktadır. Kaza durumunda zararınız sigorta şirketleri tarafından ödenmektedir.

Anadolu yakasında oturan müşterilerimiz için evden eve nakliyat hizmeti sunmaktayız. Kartal evden eve nakliyat sistemimiz ile Kartal İlçesi'nde yaşayan ve taşınmak isteyen müşterilerimize yönelik olarak evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz. Bu hizmetimiz sizin isteğinize göre şekillenmekte, dilerseniz evinizden eşyaları paketlemekten başlayıp, eşyalarınızı evinize yerleştireceğiniz süre içine kadar destek vermekteyiz.

Evden eve nakliyat hizmetlerimiz İstanbul dahilinde verilmektedir. Sizlere sunduğumuz İstanbul evden eve nakliyat hizmeti kapsamında, tüm eşyalarınızın güven içerisinde taşınacağını belirtiriz. Paranızı merdiven altı nakliyecilere kaptırmayın. Yetkili bir kurum olan şirketimizi seçerseniz eşyalarınızı sigortalanmış bir biçimde taşırız. Tüm bu süreç yasal olarak güvence altına alınmıştır. Bir sorun halinde hakkınızı alırsınız.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla