Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Nisan 2016, 19:52   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Stadyum.tv ile Canlı maç izle

Web site adı : www.stadyum.tv

Sitenin başlığı : Stadyum.tv ile Canlı maç izle

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Haziran 2015

Site ile ilgili açıklamalar : Stadyum.tv adı altında yayın hayatını büyük bir başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile arzu ettiğiniz tüm spor branşlarından canlı maçlar izleme fırsatı elde edebilirsiniz. O anda canınız hangi maçı izlemek istiyor ise, yapmanız gereken tek şey, stadyum.tv sitesine bağlanmak olmalıdır. Site üzerinde, görmek istediğiniz tüm maç yayınları bir arada bulunabilecektir.

İnternetten canlı maç izlemek için artık gireceğiniz siteyi biliyorsunuz. Maçlar öncesinde, saatlerce link arama derdine bu site ile birlikte son verebilirsiniz.

Stadyum.tv sitesi sıradan bir maç izleme sitesi değildir. Site üzerinde pek çok sayıda önemli televizyon kanalı, canlı olarak seyretmeniz için sizleri bekliyor. TRT Spor, NTV Spor, Sports TV ve A Spor gibi kaliteli spor kanallarının yanı sıra; zaman zaman maç yayınında bulunan TV 8 ve TRT 1 kanalları da sitede kendine yer bulmuştur.

Futbol ve basketbol müsabakalarına dair canlı skorlar yine bu sitede yer almaktadır. Stadyum.tv adresine girenler, hem canlı maç izleyebilecek, hem de tüm maçların skorlarını canlı bir şekilde takip etme fırsatı yakalayabilecektir.

Tüm spor tutkunlarını bu siteye davet ediyoruz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla