Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2016, 00:28   #1
budamivardi
Keyifli~Üye
 
budamivardi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Nisan 2016
Mesajlar: 7
budamivardi is on a distinguished road
Puanlar: 31, Seviye: 1
Puanlar: 31, Seviye: 1 Puanlar: 31, Seviye: 1 Puanlar: 31, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 78%
Etkinlik: 78% Etkinlik: 78% Etkinlik: 78%
Standart Jinekoestetik Labioplasti ve Vajinismus Tedavi Merkezi

Jinekoestetik, Ankara’nın en gözde kadın sağlık merkezidir. Ankara’da Ankaralı bayanlara kurulduğu günden bu yana başarı ile genital estetik ve kadın hastalıkları tedavisi seçenekleri sunan Jinekoestetik, Ankaralı bayanların düşünmeden kendilerini teslim ettiği hekimlerden olan Doç. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç bünyesinde faaliyet gösteriyor. Ankara’nın merkezinde yer alan tedavi merkezi ile ulaşım konusunda hastalarına bir avantaj sunan Jinekoestetik, sağlığa uygunluk konusunda da Ankara’nın en önde gelen kadın sağlık merkezleri arasında yer alıyor. Yıllardır gerçekleştirdiği bir çok operasyon ile Ankara’da vajina estetiği işlemlerinin bir numaralı ismi olan Doç. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç ile başarı ile hizmet sunan Jinekoestetik, vajinoplasti, labioplasti, kadın doğum uzmanı, vajinismus, genital siğil, kızlık zarı dikimi ve rahim ağzı kanseri gibi geniş yelpazeye yaydığı hizmetleri ile Ankaralı bayanlara mutlu bir yaşam temin ediyor.
Kadın doğum uzmanlarıyla da hizmetini kesintisiz sürdüren Jinekoestetik, tüm hamile kadınların dertlerinede ortak olmakta. Her an size ulaşacak kadın doğum uzmanları ile güvende olmanızı sağlıyor.
Vajinoplasti ile özellikle doğum sonrası genital bölgede meydana gelen gevşeme ve sarkmaları ortadan kaldırarak çiftlere daha mutlu bir cinsel yaşam sunan Jinekoestetik, labioplasti ile de genital bölgeyi güzelleştirip daha estetik hale getirerek işleme tabi tutulan bayanın öz güvenini doruğa çıkarıyor. Son dönemlerde toplum yapısı itibari ile sıklıkla tercih edilen ve işlemi gerçekleştirmek için güvenilir bir merkez arayanlara Doç. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç faktörü ile cevap veren Jinekoestetik, Ankara kızlık zarı dikiminde de öncü rol oynuyor. Jinekoestetik, genital siğil ve rahim ağzı kanseri gibi sorunlarla da başarıyla mücadele ediyor.
budamivardi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla