Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2016, 16:31   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Milosevic : Almanya'da Çok Mutluyum!

bjk haber Siyah-Beyaz'lı Beşiktaş takımının önemli bjk haber kaynaklarından ve taraftar sitelerinden olarak bilinen Bjkdinle.com'dan alınan bilgilere göre lig sezonunun ara transfer döneminde teknik direktör Şenol Güneş'in verimsiz olduğu gerekçesi ile kiralık olarak Almanya'ya Hannover'e gönderdiği Alexander Milosevic, şuan ki takımında ilk 11'de forma giyme şansı yakaldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Siyah-Beyazlı ekibin ara transferde Brezilya kökenli marcelo guedes’e karşılık hannover’e kiralık göndermiş olduğu alexander milosevic, Alman ülkesinde mutlu olduğunu izah etti.

isveç’in önceki akşamleyin çek cumhuriyeti la beraber 1 - 1 eşitlik ile kalmış olduğu hazırlık mücadelesinde 26 dakka üniforma giyiyor olan genç defans oyuncusu “bir oyuncu için en önemli şey itinalı olarak ilk 11’de üniforma giymektir. Ben de dünyanın en sağlıklı liglerinden birinde ilk 11’de üniforma giyme şansı yakaladım. Sürekli oyun sergileyerek kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Bu durum da haliyle beni çok mutlu ediyor. Doğal olarak Hannover 96’da çok mutluyum” diyerek forma giyme şansı yakaldığı takımında mutluluğu bulduğunu dile getird.

beşiktaş’la 2018’e kadar mukavelesi bulunmakta olan 24 yaşına basmış olan oyuncu pozisyonunun lig süresi nihayet kesinlik kazanacağını bildirdi. milosevic, “beşiktaş’ta uzunca süre yedek kalmak beni üzdü fakat hiç bir vakit sorgulamadım, dert etmedim. zaten bu yıl sağlıklı neticeler alan vede Şampiyonluk amacı doğrultusunda mücadele eden bir ekip mevcut. Beşiktaş takımın da mı kalacağım, hannover 96’da mı devam edeceğim bunu şimdiden kestirmek zor. lig süresi nihayet göreceğiz” yorumunu yaptı.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla