Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2016, 13:37   #1
Seoptimizasyon
Keyifli~Üye
 
Seoptimizasyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Haziran 2014
Mesajlar: 603
Seoptimizasyon is on a distinguished road
Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1 Puanlar: 5.156, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 89%
Etkinlik: 89% Etkinlik: 89% Etkinlik: 89%
Standart Başarıya çıkan merdivenler - Hüsnü Ünver

Günümüzde her alan ve her dalda bir çok başarılı insanla karşılaşmaktayız. Gerek iş dünyasının liderleri, gerek siyaset dünyasının önemli isimleri ve gerekse spor camiasının en iyi oyuncuları bu başarı merdivenlerini tırmanırken oldukça çaba ve emek sarf etmektedir. Mühendislik alanında ise adını duyduğumuz Hüsnü Ünver bu konuda yaptığı açıklamalar ile başarı merdivenlerinin nasıl geçilmesi gerektiğini bir kere daha bizlere hatırlattı. Başarının ailenin maddi durumu, şanslı olmak veya herhangi bir başka sebepten olamayacağını söyleyen Ünver, başarının sabır, çaba ve emek ile oluşabileceğini belirtti.


Başarının Şans ile ilişkisi - Hüsnü Ünver'in değerli fikirleri

Hüsnü Ünver söyleyişi çerçevesinde, aslında başarının şans ile bir ilgisinin bulunmadığını, zengin ailelerin çocuğu olmakla da bir ilgisinin olmadığını belirterek, son zamanlarda Anadolu'nun ücra bir köşesinden çıkan kişilerin oldukça önemli işlere imza attığını belirterek, en son Aziz Sancar'ın Mardin'in bir köyünden dünyaya açılarak aldığı nobel ödülü sayesinde ülkesini gururlandırdığını, bu başarının, sistemli çalışma sayesinde oluştuğunu, mühendislik gibi önemli bir alan içinse aynı şekilde sistemli çalışma ve verilen emek doğrultusunda başarıya çıkan merdivenleri tırmanmanın yavaş ancak emin adımlarla sağlanabileceğini belirtti.


Hüsnü Ünver'in Çalışma Sistemi


Çok çalışmanın yetersiz olduğunu belirten Hüsnü Ünver; çok çalışmanın zaman kaybı olduğunu, sistemli çalışmanın daha önemli olduğunu vurgulayarak, günümüzde herkesin çok çalıştığını ancak herkesin yaptığı işlerde başarılı olamadığını belirtip, bu konuda sihirli noktanın sistemli bir şekilde çalışmak olduğunu belirtti. Sistemli bir şekilde çalışan insanların, çok çalışan insanlara göre daha başarılı olduğu gerçeğini belirten Ünver, mühendislik alanında yaptığı işlerin başarısını da bu sistemli çalışmanın ürünü olduğunu, verdiği emeğin karşılığını almanın oldukça heyecan verici olduğunu belirterek, mühendis adayları içinde, emeğin karşılığını almanın heyecanını asla kaybetmemeleri ve sistemli çalışmanın en doğru çalışma şekli olduğunu hatırlattı
Seoptimizasyon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla