Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2016, 17:51   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Türkiye’nin Lider Moda Sitesi

Minanna, en çok aranan marka için ulaşılabilir yapma hedefiyle Mart 2014’da yola çıktı. Kurulduğu günden itibaren modaya öncülük ederek, bu doğrultuda Türk Tasarımcılara destek olma misyonu ile bir çok ürününü internette satışa sunan ilk site oldu.

Güvenli Alışveriş

Buya Group, veri iletiminde 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini sağlayan SSL sertifikası kullanmaktadır. Minanna’da kredi kartı bilgileriniz yalnızca sipariş işlemi gerçekleştirilirken kullanılır ve veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz. Buya Group, online alışverişi daha güvenli hale getirmek için en yüksek güvenlik yöntemi olan yeşil bar sertifikasını Türkiye’de ilk alan sitelerden biri olduğu gibi, aynı güvenlik sistemine sahip Facebook e-mağazası ve İnstagram e-magazası üyelerine Facebook’tan çıkmadan alışveriş kolaylığı sağlamaktadır.

Kalite ve Orijinallik Garantisi

Satılan ürünlerin, Abiye, Elbise, Gelinlik, orijinalliği ve kalitesi, ürünlerin seçim aşamasında Minanna’a özel geliştirilmiş T29 testi ile, depoda paketleme aşamasında ise %100 kalite kontrolü yapan özel operasyon hattı ile iki defa test edilmektedir.

En iyi Müşteri Deneyimi

En iyi müşteri deneyimini yaşatmayı hizmet anlayışının merkezine koyan Minanna, 7 gün 24 saat ulaşılabilen müşteri hizmetleri ekibi, ve üyeleri ile birebir iletişim kurduğu Facebook, twitter, Instagram ,Google+ kanalları aracılığı ile sürekli ulaşılabilir durumdadır.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla