Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Nisan 2016, 23:34   #1
cemcem
Keyifli~Üye
 
cemcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 28 Mart 2014
Mesajlar: 193
cemcem is on a distinguished road
Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1 Puanlar: 2.504, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Evden Eve Taşımacılık Hizmetleri

Ev taşımak, taşınmakta olan kişiler için başlı başına bir dert. Ancak günümüzde üretilen profesyonel çözümler ile tek bir eşyaya dahi dokunmadan eşyalarınızın taşınması rahatlıkla gerçekleşiyor. Sizlere sunduğumuz evden eve nakliyat seçenekleri ile eşyalarınız sigortalı bir biçimde adrese teslim ediliyor. İşinde uzman personelimiz, tüm işlerinizi profesyonel bir biçimde hallediyor. Size sadece yeni evinize gitmek kalıyor.

Eşya veya yük taşıma sürecinde nakliyat sisteminin önemi herkesin malumu. Eşyalarınızın hedefe taşınması bir yana, hem zamanında hem de güven içerisinde taşınması her şeyden önemli. Bizler size güvenli bir biçimde zamanında ulaşım garantisi vermekteyiz. Yükünüzü sigortalayıp her türlü tehlikeye karşı güvence altına alıyoruz.

Eğer evinizdeki eşyalar evinize sığmaz duruma geldiyse endişelenmeyin. Onları atmak zorunda kalmayacaksınız. Sizlere sunduğumuz eşya depolama hizmeti sayesinde eşyalarınızı güvenle saklıyoruz. Evinizdeki fazla eşyalar için istediğiniz boyutta bir kabin gönderiyoruz. Kabine eşyaları yükleyip kilitliyoruz ve anahtarı sadece size veriyoruz. Ardından kabini ana depomuza yerleştiriyoruz. Kabininiz burada güven içerisinde korunacak, hiçbir şekilde zarar görmeyecektir.
cemcem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla