Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Nisan 2016, 18:16   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart Show Time Organizasyonu Shop


Kına organizasyonları ile başlayan 2004 yılında kurulan Show Time Organizasyon, internet sitesi sayfasıyla hizmet sunmaktadır. Bayanların evlenmeden önce kına organizasyonlarını Show Time Organizasyon sayesinde bütçelerine uygun ve istedikleri gibi yapmalarını sağlamaktadır.
İnternet Sitesinden Alışveriş
Show Time Organizasyon, kolayca alabileceğiniz internet sitesi üzerinden alışveriş yapabilirsiniz. Show Time Organizasyon’ un shop isimli ürünlerinin bulunduğu sayfasına giriş yaparak, karşınıza çıkan kına organizasyon paketleri; içeriği çeşitlilik gösteren ve farklı beklentilere hitap eden, içerisinde bütçenize ve isteğinize göre uygun bir paket bulabileceğiniz bu ürünler arasında tercih yapabilirsiniz.
Kına Gecesi Organizasyonu Paketleri Nelerdir?
Kına gecesi organizasyonu paketleri arasında Eko Paket, Show Time Kına Paketi 1, Show Time Kına Paketi 2, Show Time Kına Paketi 3, Show Time Kına Paketi 4 ve Show Time Kına Paketi 5 bulunmaktadır. Paketlerin içerisinde genel olan kına tahtı ve minderi, gelinin bindallısı, tacı ve alınlığı, el gülleri, el mumları, tef, kına tepsisi, Shakira kemer ve dileğiniz paket içerisinde paket fiyatı üzerine eklenmek kaydı ile ek olarak dans veya gösteri ekibi de bulunmaktadır. Kına gecesi için yapılabilecek yer ve organizasyonları Show Time ekibi sizler için hazırlamaktadır. Kına gecesi paketleriniz de yer alan malzemelere göre değerlendirilerek, kına geceniz ve açılışı yapılmaktadır.
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla