Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2016, 02:56   #1
resthit
Keyifli~Üye
 
resthit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2013
Mesajlar: 501
resthit is on a distinguished road
Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1 Puanlar: 11.700, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 13%
Etkinlik: 13% Etkinlik: 13% Etkinlik: 13%
Standart İstanbul Kına Organizasyonları


Yeni bir hayata hazırlık yapan çiftlerin bekârlığa veda, kına gecesi düğün günlerinde tüm detaylarıyla birlikte memnun kalacakları bir hizmet sunan Show Time Organizasyon on yılı aşkın süredir hem İstanbul içi hem de Türkiye genelinde hizmetlerine devam etmektedir. Söz konusu özel gecelerde yer ve konsept seçimi dışında tüm detaylar firma tarafından gerçekleştirilmektedir. Profesyonel düğün ve kına organizasyonu hizmetini firmadan güvenle aklınızda pürüz kalmadan alabilirsiniz.
Kına Organizasyonları
Bugüne kadar birlikte çalıştığı tüm müşterilerinden olumlu yorumlar alan Show Time Organizasyon, kına organizasyonları hizmeti ile size güçlü alt yapısı ve uzman ekibiyle tüm alanlarda gereken desteği sağlar. Etkinlik yapılacak olan alandaki oturma pozisyonlarından, masa süslemeleri ve yiyecek içecek ikramı yanında eğlence programları da dâhil olacak şekilde detaylı bir planlama yapılır. Kına gecesi konseptinde yer alan bazı içerikler şunlardır: Kına takımı, kına tepsisi, bindallı ve kaftan, kına için özel müzik, kına süslemeleri, kına mumu, Hint kınası, gelin hamamı, dilek feneri, kına ekibi… Şeklinde sıralanabilir. Bu listede eklemeler olabilir, sadece örnek amaçlı sıralama yapılmıştır. Ayrıca dilerseniz aksesuar kiralama hizmeti de firmadan sağlanabilir.
İstanbul Bekârlığa Veda Partisi
Kadın ve erkekler evlenmeden önce hayatlarının son bekâr zamanlarını yarı esprili şekilde kutlamak isterler. Gelin ve damadın ayrı şekilde yakın arkadaşlarıyla yaptığı kutlamalar meşhur bekârlığa veda partisi olarak bilinir. Bekârlığa vedada kişisel taleplere göre değişmekle beraber eğlenceler düzenlenir. Show Time Organizasyon tarafından düzenlenen faaliyetlerde konsept seçerek daha da özel ve akıllarda kalan bir gece yaşayabilirsiniz.
Ücretsiz Fiyat Teklifi ve Galeriler
Show Time Organizasyon bünyesinden dilediğiniz alanda istediğiniz konsepti seçebilir ve firmadan ücretsiz fiyat teklifi alabilirsiniz. Ekonomik açıdan standartlara göre daha uygun paketleri firmada bulmanız mümkündür. Örnek olarak kına gecesi organizasyonları için bir fikir almak istiyorsanız, öncelikle sitede yer alan galeri ve videoları inceleyebilir, sitenin en altında yer alan müşteri yorumlarına göz atabilir ve teklif alabilirsiniz.
Show Time Kına ve Düğün Organizasyon İletişim
Tel: (0212) 212 01 72
Tel : (0212) 266 11 46
Gsm : (0532) 767 57 75
Gsm : (0507) 090 13 71
E-Posta: [email protected]
resthit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla