Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Mayıs 2016, 15:03   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart bursa ilahi grubu

Asrın olumsuz etkilerinden biriside Avrupai geleneklerdir. Nerede kaldı eski gelenekler. Nerede kaldı eski düğünlerimiz. Düzenli İslam’a uygun düğünlerimiz yok oldular resmen. Kendimize gelme zamanı geldi diye düşünüyorum. İşte bizler için bir fırsat mutluluğun ilk adımı Allah’ın izni ile İslam’ın uygun gördüğü gibi olmalıdır. Düğünlerimize Bursa ilahi grubu getirmemiz, düğünümüze gelenlere de örnek olmamız gerekiyor. Huşuu içerisinde dönen, insanın içerisine coşku veren semazen grubu kiralama seçeneğini kullanabiliriz.

Böylece düğün hayır ile başlar yıllarca da hayırlı uğurlu olur. Müslüman bir toplumuz bir bize bunlar yakışır. Geleneklerimiz bizim bunlardır. Sizlere pahalı gelebilir. Gelmesin bursa semazen grubu kiralama sayesinde çok uygun fiyatlara düğününüzü harika bir güne çevirebilirsiniz. Türkülü şarkılı düğünler ardından içkiyi ve haramı da getiriyor. Oysaki Bursa Mehter Takımı huzuru ferahı getiriyor. Siz olsanız dinimizin emri ile mi, Avrupa’nın gelenekleri ile mi dünya hayatında ki ömür geçireceğiniz evinize girmek istersiniz.

Önümüzde ki nesillerimize mirasımız gelenek ve göreneklerimizdir. En büyük zenginliğimiz ise evlatlarımızdır. Özendireceksek dini düğünlerimize özendirelim ki biz başkalarına uymayalım, başkaları bize uysunlar. Nedir çalgı çengi, nedir ki içki oyun. Müslüman ülkede Müslüman düğünü olmalıdır. İlahiler söylenmeli Kuran okunmalıdır. Dua ile girilmelidir dünya evine. Evlilik hayat içerisinde bir dönüm noktası ise gelin düğünlerimizde dualar, ilahiler, Allah kelamı olsun. Bakım o zaman nasıl geçiyor o düğün, bakın nasıl bereketli oluyor o evlilik. Ve bizler bu bereketli olan ilahili düğünlerinizi islama uygun bir şekilde ilahi ekiplerimiz,ilahi sanatçılarımız ve semazenlerimiz ile gerçekleştiriyoruz.
BİZLER İLE İLETİŞİME GEÇMEDEN LÜTFEN KARAR VERMEYİNİZ.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla