Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mayıs 2016, 14:36   #1
Oyundayizkadir
Keyifli~Üye
 
Oyundayizkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Ocak 2016
Mesajlar: 13
Oyundayizkadir is on a distinguished road
Puanlar: 287, Seviye: 1
Puanlar: 287, Seviye: 1 Puanlar: 287, Seviye: 1 Puanlar: 287, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 56%
Etkinlik: 56% Etkinlik: 56% Etkinlik: 56%
Standart niceyaslara.com - Doğum Günü İçin Tek Adres

Doğum günü her insan için en özel günlerden biridir. Böylesine özel bir günde mutlu olmak ve mutlu etmek herkes için paha biçilmez bir histir. Bu mutluluğun bir parçası olmak adına yola çıkan “Nice Yaşlara”, doğum gününüz veya annenizin, babanızın, kardeşinizin, eşinizin, çocuğunuzun, sevgilinizin ve arkadaşınızın doğum günleri için aradığınız her şeyi bulabileceğiniz bir sitedir.



“Nice Yaşlara” doğum günleri için size nasıl bir hizmet sunar?

Doğum günleri ile ilgili her yaşa ve her kişiye göre kategorize edilmiş en güzel doğum günü mesajları, çeşitli doğum günü konseptleri, sürpriz önerileri, e-kartlar ve yazılar ile sevdiklerinizin doğum gününü en güzel şekilde kutlayabilir, sevdiklerinizi sürprizlerle şaşırtabilir ve dilediğiniz konseptte sevdiklerinize unutamayacakları bir doğum günü kutlaması yaşatabilirsiniz.
Sitemizde, bir doğum günü kutlamasının olmazsa olmazı olan Doğum Günü Pastası, kurabiyeler, cup-cake’ler; yiyecek ve içecekler; Doğum Günü Hediyeleri; Doğum Günü Süsleri, parti malzemeleri, kıyafetler ve kostümler gibi doğum günleri için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünleri satın alabileceğiniz firmaların bilgileri ve ürünlerin fiyatları sunulmaktadır. Bol çeşitlilikle ve her bütçeye uygun seçeneklerle sunduğumuz ürünlerden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Bunun yanı sıra doğum günü kutlamalarınız için ihtiyacınız olan mekanlar; yiyecek-içecek (catering), organizasyon, servis elemanı, fotoğraf ve video çekimi, ışık ve ses, müzik ve gösteri, güzellik ve bakım, şoförlü araç kiralama ve temizlik hizmeti veren firmalar ve bu firmaların detaylı bilgileri sitemizde sunulmaktadır.

“Nice Yaşlara”, sadece tüm bu ürün ve hizmetlerin bilgilerini sunmakla kalmayıp, ürünlerin ve hizmetlerin en iyi şekilde size ulaşmasına da aracılık etmektedir. Sevdiklerinize en özel ve en güzel doğum gününü yaşatmanın anahtarı, doğum günü ile ilgili aradığınız her şeyi bulabileceğiniz niceyaslara.com’da!

Tanıtım videomuz :
https://youtu.be/E1pWXPK58Dw
El İlanımızı inceleyebilirsiniz
https://s3.amazonaws.com/bionluk2/im...qqu47eewmi.pdf

Sosyal Ağlar
Pinterest : https://tr.pinterest.com/niceyaslara/
İnstagram: https://www.instagram.com/niceyaslara/
Google Plus:https://plus.google.com/u/0/b/115396...15032510642015
Facebook : https://www.facebook.com/Nice-Ya%C5%...meline/?ref=hl
Twitter: https://twitter.com/niceyaslar
Oyundayizkadir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla