Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2016, 16:00   #1
LegendLord
Keyifli~Üye
 
LegendLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Ağustos 2012
Mesajlar: 2.211
LegendLord is on a distinguished road
Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1 Puanlar: 18.692, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Pati Dostlarınıza Özel En Güzel Ürünler



Pati Dostlarınıza Özel En Güzel Ürünler Bu Markette: Patimarketim

Hayatınıza neşe katan, yoldaşınız, sırdaşınız, sevimli mi sevimli minik dostlarınız için en güzel ürünleri tasarlayan sitemiz ile tanışmaya ne dersiniz? Şirin dostlarınızın bakımını en az sizin kadar düşünüyor ve onların mutlu olması için büyük bir çaba gösteriyoruz.

Patimarketim.com adresi olarak; tam da petlerinizin damak zevkine uygun, besin değeri yüksek kaliteli markaların kedi köpek maması seçeneklerini sizlerle buluşturuyoruz. Üstelik tüm mamalarımızı ve diğer ürünlerimizi oldukça uygun fiyatlara satışa sunuyor, önce pati dostlarımızın sonra da sizlerin memnuniyetini her şeyden daha çok önemsiyoruz. Kullanışlı ve fonksiyonel balık akvaryum ürünleri ile onlara eşsiz yaşam alanları sunmanıza yardımcı oluyoruz.

Kedileriniz, artık çok da mutlu hissedecek

Mırlamaları ile adeta şirinlik abidesi olan, sanıldığının aksine hiç de nankör olmayan kedi dostlarınızı sevindirecek balık ya da kuzu etli mamalardan konserve mamalara; tuvalet ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekleri kedi tuvaletlerinden kedi kumlarına kadar en kaliteli ve en sağlıklı ürünleri beğenize sunuyoruz.

Kedinizin canı oyun oynamak istediğinde ona eşlik edebileceğiniz tüm kedi oyuncaklarına Petshop online mağazamızda yer veriyor; kedilerinizin konforlu bir şekilde uyuyabilecekleri birbirinden şirin ve şık kedi evi ve kedi yataklarını da listemize eklemeyi unutmuyoruz.

Kedilerinizin günlük ve haftalık bakımlarında kullanabileceğiniz kedi tarak ve fırçalarını, diğer kozmetik ürünleri ve daha fazlasını sitemizde bulabilir, onların sizi daha çok sevmesini sağlayabilirsiniz.

Köpek dostlarınız, yeni kulübe ve yataklarını çok sevecek

İnsanların en samimi dostu, sadakatleri ile ünlü, sevimlilikleri ile gönlümüzü fethetmeyi başarmış olan köpek dostlarımızı da tıpkı kedi dostlarımız gibi seviyor; en çok sevdikleri besin olan köpek kemiklerini ve köpek mamalarını, ekonomik fiyatlara satın almanıza imkan tanıyor.

Bahçeleriniz vb. tüm dış mekanlara kurabileceğiniz köpek kulübelerini, köpeklerinizin içinde huzurla uyuyacağı köpek yataklarını, köpeklerinizi yıkarken kullanabileceğiniz ve hiçbir yan etkisi olmayan köpek şampuanlarını ve çok daha fazla bakım ürününü sitemizde bulabilirsiniz. Köpeğiniz kaybolduğunda ona daha kısa süre içerisinde kavuşabilmenizi sağlayacak en güzel köpek tasma modellerini ve en trend köpek kıyafetlerini, hemen satın alabilirsiniz.

Diğer evcil hayvanlarınızı da unutmadık

Kedi ve köpeklerinizin mutluluğunu önemseyen sitemiz; kuş, balık, tavşan, hamster ve sürüngen dostlarınızı da unutmuyor, geniş ürün yelpazesi ile tüm dostlarınızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı hedefliyor. Papağan ve muhabbet kuşu dâhil tüm evcil kuşlarınızın bakımı için kullanabileceğiniz besleyici kuşyemlerini, onlara sıcak birer yuva olacak kuş kafeslerini, akvaryum balıklarınız için en güzel akvaryum modellerini de sizlerle buluşturuyoruz. Tavşan kemirme taşlarından, tavşan yemliklerine, hamster kafes ve yataklarından kaplumbağa terrarium ve bahçelerine kadar minik dostlarınızın beslenme, barınma, bakım, oyun ve eğlence amaçlı tüm ihtiyaçlarını tek bir tıkla karşılamanıza imkan tanıyoruz. Hem sizin hayatınızı kolaylaştıracak hem de petlerinize sürpriz yaparak, onları mutluluktan uçurabileceğiniz tüm ürünlerimizi göz atmanız için sizleri de r adresimize davet ediyoruz.

patimarketim.com
LegendLord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla