Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2016, 23:13   #1
photoman
Keyifli~Üye
 
photoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 31 Mart 2015
Mesajlar: 1.637
photoman is on a distinguished road
Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1 Puanlar: 9.298, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Güvenilir Hizmet Anlayışıyla Prosafety

Güvenilir Hizmet Anlayışıyla Prosafety

Prosafety, iş sağlığı ve güvenliği ölçümleri konusundaki etkili çözümleriyle sektörde adından sıklıkla bahsettiriyor. Çalışandan ve çalışma koşullarından kaynaklanan her türlü sağlık ve güvenlik riskini yok etmeye veya azaltmaya yönelik kabul edilebilir bir güvenlik seviyesinin oluşumunu sağlamak için firmalara rehber olmayı ilke edinen Prosafety, teknolojik gelişmeleri sürekli olarak takip etmekte ve bu doğrultuda kendini geliştirmektedir.
Gürültü Ölçümü konusuna büyük bir hassasiyetle yaklaşan firma, oluşabilecek gürültü problemlerine karşı profesyonel yöntemlerini kullanarak çalışanların maruz kaldığı gürültü seviyelerini ölçümler. Gürültü, bilindiği üzere insanlar üzerinde olumsuz etki yaratmakta olan hoşa gitmeyen seslerdir. Bulunduğu ortamda rahatsızlık hissi yaratarak kişide yorgunluk, isteksizlik gibi birçok olumsuzluğa sebep olan gürültü, Prosafety tarafından kontrol altına alınır. Gürültü ölçümü konusundaki ilk tercihiniz güvenilir hizmet anlayışıyla Prosafety firmasıdır.

Sağlığın ve Güvenliğin Adresi: Prosafety!

Sektörün lider firmalarından olan Prosafety, müşterilerine; iş sağlığı ve güvenliği ölçümleri, periyodik kontroller, enerji verimliliği, aydınlatma ölçümleri, kişisel toz ve ortam toz konsantrasyonu, ortam gürültü ve kişisel gürültü mazuriyeti, termal konfor ölçümü, topraklam ölçümü, iş sağlığı güvenliği eğitimleri, risk analizi ve değerlendirmesi, kimyasal ölçümü gibi birçok hizmeti sunuyor. Yıllara dayanan tecrübesiyle iş sağlığı ve güvenliği sektöründe hizmet veren bir kuruluş olan firma, iş sağlığı ve güvenliği ihtiyaçlarınıza en etkili çözümleri sunuyor.

İş Güvenliği Alanında Yaratıcı Çözümler

Müşterilerine sürekli olarak en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlayan Prosafety, iş güvenliği ölçümleri alanında en iyi olmak, yerel ve uluslararası alanlarda rakiplerinin önünde olabilmek için tüm faaliyetlerini büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Aynı zamanda Hijyen Ölçümü konusunda sıklıkla tercih edilen firma, hijyen, temizlik ve sağlık güvenliğini sağlayan döngüyü de düzenli olarak kontrol ediyor. Yaşadığınız ortam koşullarında, farkında olmadan sağlığınızı doğrudan veya dolaylı olarak tehdit eden birtakım risklere ve tehlikelere (toz, gürültü,gaz,hava kirliliği) sürekli olarak maruz kalıyorsunuz. Söz konusu faktörlere maruz kalmamak için Prosafety tarafından da yapılan test, ölçüm ve raporlamalar sonucunda iş yeri ortamında sağlığınızı tehdit eden unsurları yok edebilirsiniz. İş güvenliğinde yaratıcı çözümler için tek adres: Prosafety!

Web Sitemiz: Ortam Ölçümü- Gürültü Ölçümü - prosafety.com.tr
photoman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla